Percussionisten Gezocht in Zuid-Holland

4 Advertenties Gevonden in "Percussionist Gezocht in Zuid-Holland"

Wij zijn op zoek naar een percussionist die de timbales kan bespelen. Wij zijn salsaband crocante. Momenteel bestaan we uit 9 personen. Wij oefenen op dinsdagavond in Zoetermeer in het CKC. Voor de duidelijkheid, wij betalen lesgeld aan het CKC, krijgen daarvoor bandbegleiding, arrangementen en het gebruik van de oefenruimte. Plezier staat voorop, maar zo nu en dan optreden vinden we erg leuk. Klinkt je dit leuk in de oren en wil je meer informatie? Wees vrij contact op te nemen. Je mag ook... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker crocante op 12-04-2023, 103 keer bekeken.

voor onze band zoeken we nog een percussionist. Wij zijn een ervaren groep bestaande uit een zangeres, toetsenist, bassist en een drummer. Ons repertoire is salsa, son, bossa nova etc. Heb je zin bel of mail: 0636545450 joramlehmann@gmail.com Groet... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jorale op 29-03-2023, 149 keer bekeken.

Hallo, leuk dat je komt lezen! Wij zijn nu een gitaar en zang duo. Wij spelen covers en repeteren elke zaterdag middag in popradar, den haag.. Wij zoeken een gezellige en getalenteerde Cajon speler. Wij vinden het belangrijk om plezier te ervaren met muziek maken. Wij zoeken iemand die op vergevorderd niveau is. Een professioneel is leuk maar wij gaan jou niet betalen. In het bezit zijn van een auto zou mooi zijn maar zeker niet een vereiste! Wij: - Hebben repertoire klaar liggen - Opnames zijn... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Daniel_paul op 03-09-2022, 101 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!