Percussionisten Gezocht in Zuid-Holland

5 Advertenties Gevonden in "Percussionist Gezocht in Zuid-Holland"

Hoi. Wij zijn een soul en r&b cover duo. ( gitaar en zang). Denk aan artiesten zoals Marvin Gaye, Michael Jackson, al green, tamia, enz. Wij zoeken een cajon speler. Wij hebben een repertoire opgebouwd en opnames liggen klaar op soundcloud. Wij spelen elke zaterdag middag in popradar den haag. Wij... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Daan-gitaar op 11-10-2023, 189 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een percussionist die de timbales kan bespelen. Wij zijn salsaband crocante. Momenteel bestaan we uit 9 personen. Wij oefenen op dinsdagavond in Zoetermeer in het CKC. Voor de duidelijkheid, wij betalen lesgeld aan het CKC, krijgen daarvoor bandbegleiding, arrangementen en het... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker crocante op 12-04-2023, 143 keer bekeken.

voor onze band zoeken we nog een percussionist. Wij zijn een ervaren groep bestaande uit een zangeres, toetsenist, bassist en een drummer. Ons repertoire is salsa, son, bossa nova etc. Heb je zin bel of mail: 0636545450 joramlehmann@gmail.com Groet... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jorale op 29-03-2023, 207 keer bekeken.

Hallo, leuk dat je komt lezen! Wij zijn nu een gitaar en zang duo. Wij spelen covers en repeteren elke zaterdag middag in popradar, den haag.. Wij zoeken een gezellige en getalenteerde Cajon speler. Wij vinden het belangrijk om plezier te ervaren met muziek maken. Wij zoeken iemand die op... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Daniel_paul op 03-09-2022, 135 keer bekeken.