Music engineer aanbod (Zoetermeer)

Music engineer aanbod

In Overige Muzikanten Zoekt Band in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Komainu Studios op 16-04-2024, 50 keer bekeken.

Hey!

Ben jij een bandje/solo artiest en wil je je muziek professioneel op laten nemen? Heb je al tracks opgenomen en wil je deze professioneel laten mixen & masteren? Wil je les of ondersteuning krijgen in het gebruiken van verschillende muzieksoftware? Ik bied verschillende dingen aan, ook op maat!

Mijn naam is Frank van Leeuwen en ik heb mijn eigen muziek studio in Zoetermeer. Ik mix & master tracks, maak soms mijn eigen tracks en ik neem tracks voor bandjes/solo artiesten op. Zelf speel ik al een hele lange tijd gitaar. Qua software gebruik ik Ableton en Reaper. Mijn eigen genre is metal maar ik sta er voor open om elke genre op te nemen/te mixen & masteren. Mijn portfolio staat op mijn website, die hieronder gelinkt staat!

Heb je interesse en lijkt het je leuk om elkaar eens te spreken? Stuur me dan een mail via het contactformulier op mijn website zodat we in contact kunnen komen.

Thanks for reading!
Frank