Bas(gitarist) wil weer optreden (Leiden)

Bas(gitarist) wil weer optreden

In Gitarist Zoekt Band in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Andrej op 12-05-2024, 55 keer bekeken.

Hoi, ik zoek een hechte band met een goed repertoire in Leiden e.o. voor optredens in cafés, op festivals, treffens e.d. Repertoire zeer breed, liefst een beetje origineel en verrassend repertoire waar je wel op loos kunt gaan. Van hardcore Folkmuziek tot neo-post-punk-indie-Trancecore tot Rhythm and Blues Geen gearheads die op een oefenavond het liefst alleen maar over hun nieuwe pedaaltjes en versterkers praten maar keihard gericht werken aan optredens en eventueel opnames en na afloop pas elkaars gear bewonderen tijdens het afruimen.

Ik ben van 1968, kan niet fantastisch zingen en zie er niet uit zonder shirt dus ik ben al dik tevreden met een plaatsje naast de drummer op het podium. Ik kan wel een strakke basis leggen en een keer stevig soleren of improviseren als de muziek en het moment dat toelaat. Eigen werk maken en opnemen lijkt me ook wel een uitdaging maar hoeft niet per se. Een creatieve driemansformatie a la Triggerfinger, Cream, ZZ top, JHE lijkt me wel wat maar een feestband met toetsen, blazers en zangeressen is ook prima.

Maar eens een keer informeel afspreken, ik neem wel een gitaar en een kleine versterker mee. bereikbaar op andrejschaap@hotmail.nl