Gitarist (33) Zoekt Jam Band met Jaren '70 Invloeden (Gouda)

Gitarist (33) Zoekt Jam Band met Jaren '70 Invloeden

In Gitarist Zoekt Band in Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Perryvds op 11-06-2024, 43 keer bekeken.

Hey muziekliefhebbers,

Ik ben een 33-jarige gitarist die zoekt naar een band met dezelfde passie voor de onmiskenbare vibe van de jaren '70. Denk aan lange jamsessies, improviseren tot de zon opkomt en muziek maken die je rechtstreeks naar Woodstock transporteert (zonder modder). Covers zijn prima, maar ik heb een voorkeur voor het creëren van eigen nummers.

Ik speel al gitaar sinds ik twaalf was, dus ik heb zo'n 21 jaar ervaring en meer dan 10 jaar bandervaring. Mijn podiumervaring is bescheiden, maar ik heb genoeg nummers geschreven om een mooie setlist te vullen. Theoretische kennis? Niet mijn sterkste punt. Een goed gehoor? Absoluut.

Momenteel speel ik al in een band, maar ik ben op zoek naar extra uitdagingen en ervaring die ik in mijn huidige band niet kan opdoen. Mijn muzikale helden zijn bands zoals The Grateful Dead, Allman Brothers, Santana en The Band. Maar ik ben ook fan van moderne groepen zoals The Dawn Brothers, The Heavy Heavy, en Dylan LeBlanc. Mijn solovaardigheden zijn gemiddeld, maar ik ben vastbesloten om beter te worden in improvisatie en songwriting.

Ik heb mijn eigen vervoer en apparatuur, en ik zoek het liefst een band in Zuid-Holland. Mijn doel? Uren maken, groeien als muzikant en vooral veel plezier hebben. Optredens zijn zeker een pluspunt, maar geen noodzaak.

Denk je dat we samen de muzikale magie kunnen vinden? Ik ben klaar om te jammen en te creëren. En als je nieuwsgierig bent, stuur ik je graag wat nummers van eerdere bands en demo's die ik gemaakt heb.

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar