Gitarist zoekt Band in Haarlem

9 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Haarlem"

Hallo ik ben Sharon 29 jaar en ben gitarist en speel ook piano. Een tijd heb ik een band gespeeld. Nu zou ik het leuk vinden om weer in een band of ensemble te spelen. Klassiek gitaar heb ik gestudeerd. Maar ik hou ook van pop muziek zoals The Beatles en jaren 50, 60, 70 muziek.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Sharon op 28-11-2023, 226 keer bekeken.

Hallo, mijn naam is Nino en ik ben op zoek naar gedreven muzikanten die geïnteresseerd zijn in het vormen van een hardcore-metalcore band. Mijn inspiraties zijn bands zoals Knocked Loose, Boundaries, Dying Wish, Incendiary, Killswitch Engage, Sanction, Desolated, Vein, Parkway Drive en... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker applesand op 30-06-2023, 148 keer bekeken.

Hoi ik ben Katja en ik ben 18 jaar oud, Ik speel nu al twee jaar gitaar en ben op zoek naar een band of andere mensen om mee samen te spelen. Ik woon in Haarlem maar ik vind het niet erg om een stukje te moeten reizen. Met samen spelen met gitaar heb ik niet echt ervaring wel speel ik al 9 jaar... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Katja op 18-03-2023, 211 keer bekeken.

Hi, wij (gitarist met zangeres) zoeken bandleden. Een bassist en drummer. Niveau maakt niet zoveel uit, wij zijn ook beginnend. Kunnen best leuk samen muziek maken, maar hebben weinig ervaring 'on stage' : - ) Het gaat vooral om heel veel plezier samen te maken/ te hebben en toe te werken naar een... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Hansegthuijsen op 30-07-2022, 337 keer bekeken.

Ik ben Michel, uit Haarlem 59. Ik houd erg van stevige rock. Denk aan qotsa, Frank Carter, turnstile, eodm, pixies. maar ook acoustische nummers als het maar niet “your average party popmuziek, als iedereen het maar leuk vind” is. Langer geleden in bandje gespeeld. Ook wat... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker MichelvanderPluijm op 19-05-2022, 419 keer bekeken.