Gitarist zoekt Band in Haarlem


10 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Haarlem"

Hoi ik ben Katja en ik ben 18 jaar oud, Ik speel nu al twee jaar gitaar en ben op zoek naar een band of andere mensen om mee samen te spelen. Ik woon in Haarlem maar ik vind het niet erg om een stukje te moeten reizen. Met samen spelen met gitaar heb ik niet echt ervaring wel speel ik al 9 jaar... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Katja op 18-03-2023, 50 keer bekeken.

Hi, wij (gitarist met zangeres) zoeken bandleden. Een bassist en drummer. Niveau maakt niet zoveel uit, wij zijn ook beginnend. Kunnen best leuk samen muziek maken, maar hebben weinig ervaring 'on stage' : - ) Het gaat vooral om heel veel plezier samen te maken/ te hebben en toe te werken naar een... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Hansegthuijsen op 30-07-2022, 270 keer bekeken.

Ik ben Michel, uit Haarlem 59. Ik houd erg van stevige rock. Denk aan qotsa, Frank Carter, turnstile, eodm, pixies. maar ook acoustische nummers als het maar niet “your average party popmuziek, als iedereen het maar leuk vind” is. Langer geleden in bandje gespeeld. Ook wat opgetreden. Ik... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker MichelvanderPluijm op 19-05-2022, 296 keer bekeken.

Hoi, Ik ben Joep. Ik heb vroeger 3 jaar klassiek gitaarles gehad maar gestopt uit desinteresse. 3 jaar geleden heb ik echter een weer veel interesse gekregen en ben meteen op les gegaan maar dit keer elektrisch. Ik speel de laatste 3 jaar veel blues-rock zoals Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan en... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker JoepGitaar01 op 17-12-2021, 302 keer bekeken.

Guitarist with 25 years experience of building/starting bands, writing songs and playing live/touring looking for a drummer, bassist and a vocalist to start a heavy sludge/stoner/doom/extreme metal band. All music will be written by ourselves, and the aim is to write a strong set and get out on the... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Swamp Thunder op 03-12-2021, 254 keer bekeken.

Het wordt weer tijd om lekker muziek te maken en daarom ben ik -gitarist, 52- op zoek naar een band die wat leven in de brouwerij nodig heeft of op zoek naar een aantal muzikanten om een moddervette rock/popband te beginnen. In eerste instantie om gewoon samen muziek te maken maar zeker ook om in... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Ramprover op 03-08-2021, 543 keer bekeken.