21st Century Sounds is op zoek naar een ervaren gitarist (Amsterdam)

21st Century Sounds is op zoek naar een ervaren gitarist

In Gitarist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker RemcoN op 02-04-2024, 107 keer bekeken.

Coverband 21st Century Sounds is op zoek naar een ervaren gitarist. Zoals onze bandnaam al een beetje verklapt, spelen wij groovy nummers die gemaakt zijn in het huidige millennium. Denk bijvoorbeeld aan Alain Clark, Maroon 5, The Weekend, Joss Stone, Bruno Mars, Selah Sue, Maxwell, Cool Million, Dua Lipa en Katy Perry. We hebben allemaal ruime ervaring met het spelen in bandjes en met optreden. Onze doelen zijn in de eerste plaats goede muziek maken, ten tweede plezier hebben en ten derde met enige regelmaat optreden.

Op dit moment maken we een doorstart. De ideale bezetting is drums, bas, gitaar, toetsen, zanger en zangers. We zijn bijna compleet, maar zoeken dus nog een gitarist. Het is belangrijk dat jij zowel funky slagjes als lekkere gitaarsolo's kunt spelen. Een en ander in goede samenwerking met onze toetsenist, zodat jullie ruimte voor elkaar laten en de muziek niet volledig 'dicht breien'. Wanneer jij je bij ons aansluit, heb je uiteraard inspraak in het repertoire. Tot slot: wij hebben allemaal een 'gewone' baan, dus we repeteren buiten de reguliere werktijden om (meestal in het weekend).

Spreekt het voorgaande jou aan? Stuur dan een berichtje met wat informatie over jezelf. Als we denken dat het kan klikken, nodigen we je graag uit voor een try-out. Bij voorbaat dank voor je reactie, we kijken ernaar uit kennis met je te maken!