Startup: Red Hot Chili Peppers Tribute (of Cover) band zoekt bandleden (Zuid-Holland)

Startup: Red Hot Chili Peppers Tribute (of Cover) band zoekt bandleden

In Drummer Gezocht in Zuid-Holland (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker David71 op 02-06-2024, 125 keer bekeken.

Startup: Red Hot Chili Peppers Tribute (of Cover) band zoekt bandleden

Ben jij gepassioneerd van de Red Hot Chilli Peppers hun grootste hits. Vond je Californication één van hun beste albums maar ben je ook gecharmeerd van de albums daarna en nummers als By the way, Can’t Stop, Dani California, Black Summer en andere singles. En gouwe ouwen als Under the bridge, Breaking the Girl en My Friends. Wil jij muzikale energie, fun, plezier hebben met elkaar maar ook serieus muziek maken en een uitdaging hebben! Muzikaal groeien in een band (samen) en je eigen virtuositeit omhoog schroeven? Naar leuke optredens toewerken. Dan zoek ik jou!

Hi, ik ben David (52), gitarist, woon in Moordrecht, lijk een beetje op John Frusciante, ben 2 jaar jonger dan John en speel al wat nummers van de Peppers maar vind het ook niet erg om van scratch af aan te beginnen met een leuke groep mensen. Ben zelf geen diehard fan maar vind hun hits helemaal super om te (leren)spelen en Frusciante is een van mijn inspirerende gitaar helden. ik zoek gelijk gezinde zielen, een zanger, bassist(e) en drummer.

Te vullen Posities:
• Zanger: Met een stemgeluid dat in de buurt kan komen van Anthony Kiedis en de emotie van de RHCP-nummers kan vangen.
• Bassist: Die de funky baslijnen van Flea kan belichamen.
• Drummer: Die de groove van Chad Smith kan neerzetten.

Doel: Samen plezier hebben, serieus werken naar een set lijst van +/- 20 nummers of meer, toe werken naar kleine en grotere optredens.

Verwachtingen: Regelmatig samen oefenen, bij voorkeur om de week, thuis voorbereiden, vriendschappelijk en gezellige omgang, respectvol en rekeninghouden met elkaar, kwaliteit gaat voor kwantiteit en enige gedrevenheid.

Focus: de bekendste (en mooiste) nummers van de Peppers vanaf de jaren 90

Regio: Gouda, Rotterdam, Den Haag

Californication solo van David

Meer Drummers Gezocht in Zuid-Holland: