Drummer gezocht voor The Black Keys Duo Tribute (Pijnacker)

Drummer gezocht voor The Black Keys Duo Tribute

In Drummer Gezocht in Pijnacker (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Lucas Verhoef op 13-06-2024, 83 keer bekeken.

Hey drumhelden!

Mijn naam is Lucas, ik ben 36 jaar en woon in Pijnacker. Naast mijn huidige Southern blues/rock coverband BACK DOWN SOUTH, wil ik graag een nieuwe project(je) starten. Ik zeg bewust project(je) want mijn huidige band zal wel de prioriteit blijven hebben, maar ik wil gewoon graag nog meer muziek maken

Ik heb al lange tijd het idee om samen met een drummer als duo muziek te maken. Bands als Black Pistol Fire, The White Stripes en vooral The Black Keys inspireren me enorm; ik vind het fascinerend hoe zij met z'n tweeën een unieke sound creëren.

Omdat tribute bands steeds populairder worden, ben ik op zoek naar een drummer die naast zijn eventuele huidige band zin heeft om dit samen met mij te proberen. Het idee is om ons te focussen op het oudere werk van The Black Keys, waarbij we natuurlijk altijd ruimte hebben voor nieuwe of afwijkende nummers.

Ik zou graag eens per twee weken willen repeteren in de omgeving van Zoetermeer, Zevenhuizen of Rhoon (waar ik ook met mijn huidige band oefen).

Lijkt het je leuk om mee te doen? Laat het me weten en wie weet creëren we samen iets gaafs! Wil je een indruk krijgen van mijn huidige band? Bezoek dan onze website.

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar