Drummers Gezocht in Zwolle

7 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Zwolle"

Coverband (70’s & 80’s rock) Drummer gezocht om de formatie compleet te maken. Je speelt strak, compact en hebt een open en prettige houding. Omgeving: Zwolle Leeftijd: 21 t/m 65 jaar Genres: Classic, AOR, Hard Rock, Heavy. Ik heb zeer recent besloten om een 70’s & 80’s coverband te... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker ROKITZ op 12-04-2024, 54 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Jeffrey Kroonenberg ik ben 28 jaar en een begingen screamer / grunte. Ik zou graag een band oprichten zo als Ensiferum. Hiervoor zoek ik: 2 gitaristen 1 drummer 1 bassist 2 clean / achtergrond zangers / zangeressen Ik zelf wil eigen teksten gaan schrijven Maar eerst even covers van... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker brokensoul op 18-07-2023, 152 keer bekeken.

De gothic metal-band Eventide Poem zoekt een drummer met band-ervaring en passie voor zijn/haar werk. We hebben inmiddels een EP uitgebracht, een single en zijn bezig met onze volgende EP. Het repertoire waar we aan werken Ên mee optreden bestaat uit eigen werk (geen covers). De repetities zijn... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker EventidePoem op 17-07-2023, 176 keer bekeken.

Wij zijn UnPoise, Nu nog een duo van een bassist en een gitarist/zangeres. Onze drummer is hem gesmeerd en wij zijn daarom opzoek naar iemand die hem wilt vervangen! Onze dynamiek is heel gemoedelijk en vol met humor. De bassist en ik zijn goede vrienden, daarom willen we graag een gezellig iemand... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker UnPoise op 30-06-2023, 328 keer bekeken.

Lilywhite zoekt drummer Lilywhite is op zoek naar een drummer die houdt van het spelen van eigen muziek. De richting is indie, alternatief experimenteel. Stijlrichting in de trant van van radiohead, Interpol, Diiv, Wilco, Deus maar toch eigen geluid (zoals elke band dat zegt:-) Er ligt al een plaat... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker peter d op 28-04-2023, 242 keer bekeken.

Drummer gezocht rond Zwolle! Ik zoek een drummer voor een bandje om wat projecten mee te doen ( covers/eventueel zelf liedjes schrijven) We zijn allemaal rond de 16/17 jaar oud en wonen in Zwolle! Wij hebben nog geen vast genre maar willen vooral rock/indie spelen. Stuur een berichtje als je... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Juliaaa op 25-10-2022, 147 keer bekeken.

Wij zoeken naar een metal drummer! Ik ben Sam (gitarist) en ik ben samen met Ernst (zang) op zoek naar een drummer. Ervaren of onervaren maakt niet uit, zolang we maar kunnen lachen en er een passie is voor de metalen. Ons idee is een humoristische Slamming deathmetal band te zijn en dus niet al te... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Samm038 op 25-07-2022, 219 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Drummer Gezocht Zwolle"