Drummers Gezocht in Overijssel

25 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Overijssel"

De gothic metal-band Eventide Poem zoekt een drummer met band-ervaring en passie voor zijn/haar werk. We hebben inmiddels een EP uitgebracht, een single en zijn bezig met onze volgende EP. Het repertoire waar we aan werken Ên mee optreden bestaat uit eigen werk (geen covers). De repetities zijn... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker EventidePoem op 17-07-2023, 111 keer bekeken.

Wij zijn UnPoise, Nu nog een duo van een bassist en een gitarist/zangeres. Onze drummer is hem gesmeerd en wij zijn daarom opzoek naar iemand die hem wilt vervangen! Onze dynamiek is heel gemoedelijk en vol met humor. De bassist en ik zijn goede vrienden, daarom willen we graag een gezellig iemand... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker UnPoise op 30-06-2023, 182 keer bekeken.

Voor een nieuwe Reggae formule gezocht, drummer m/v die comfortabel en strak kan leiden in een band. Ervaring vereist. We gaan de wat stroperige klassieke kant op. Muziek moet geschreven worden/gejamd worden in samenspraak met jou als drummer. Heavy is de boventoon denk Skindred, omgebouwd oud... Lees meer »

Drummer Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker beepclick op 29-05-2023, 178 keer bekeken.

Lilywhite zoekt drummer Lilywhite is op zoek naar een drummer die houdt van het spelen van eigen muziek. De richting is indie, alternatief experimenteel. Stijlrichting in de trant van van radiohead, Interpol, Diiv, Wilco, Deus maar toch eigen geluid (zoals elke band dat zegt:-) Er ligt al een plaat... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker peter d op 28-04-2023, 182 keer bekeken.

Wij gitarist ,bassist en zanger 40+ Zoeken mensen om een coverband te starten Wij hebben podium ervaring Wij zoeken drummer en gitarist Leeftijd onbelangrijk, fun is a must Muziek indicatie trash metal Zoals Metallica anthrax megadeth accept etc Voel je bloed sneller stromen door deze muziek... Lees meer »

Drummer Gezocht in Hengelo ov (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Christian op 05-03-2023, 274 keer bekeken.

De Neder Saksische Metal band "Mensch" zoekt drummer Band bestaat uit Zanger/Gitarist, Bassist en Toetsenist Geen covers maar zelf geschreven nrs Stijl HR/HM, Symphonisch en een beetje Prog Teksten over deze tijd, geen liefdes liedjes, gezongen a la Halford, Adams, Dickinson, Gillan Wie... Lees meer »

Drummer Gezocht in Raalte (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Gaitie op 28-11-2022, 195 keer bekeken.

Drummer gezocht rond Zwolle! Ik zoek een drummer voor een bandje om wat projecten mee te doen ( covers/eventueel zelf liedjes schrijven) We zijn allemaal rond de 16/17 jaar oud en wonen in Zwolle! Wij hebben nog geen vast genre maar willen vooral rock/indie spelen. Stuur een berichtje als je... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Juliaaa op 25-10-2022, 116 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!