Drummer gezocht (Zaandam)

Drummer gezocht

In Drummer Gezocht in Zaandam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker 97xtheband op 27-02-2024, 94 keer bekeken.

97X is op zoek naar een drummer. Wij zijn een beginnend rockbandje in de Zaanstreek. We spelen covers en eigen werk. Vooral met onze eigen nummers hopen we dit jaar een setlist te kunnen samenstellen. Het plan is om langzamerhand naar optredens en opnames toe te werken, maar daarvoor moeten we eerst de samenstelling van de band op orde krijgen.

Momenteel bestaan wij uit een gitarist/zanger, een bassist en een saxofonist. We zijn ondertussen ook nog op zoek naar een toetsenist en een gitarist.

Verder vinden we het überhaupt erg leuk om met andere muzikanten in contact te komen, dus speel je een ander instrument en hebben we toch je interesse gewekt? Gewoon mailen!

We oefenen nu eens in de twee weken in Zaandam (van 18:00 tot 21:00 's avonds), maar met een vaste drummer maken we daar graag eens per week van.

We spelen rock, jazz, blues, pop en eigenlijk alles wat ons leuk lijkt om te spelen. We zijn allemaal begin 20 en zoeken ook een beetje een leeftijdsgenoot. Ietsje ouder of jonger? Berichtje sturen mag natuurlijk altijd!

Ons eigen werk is op Spotify te luisteren: https://open.spotify.com/artist/0QX2dlw9OlGXGIVWpwbacD?si=kd6CbQw4Qfi2PIZ40Dbdbg

Voor meer informatie en contact, mail naar 97xtheband@gmail.com

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar