Wie wordt onze nieuwe dirigent? (Hilversum)

Wie wordt onze nieuwe dirigent?

In Dirigent Gezocht in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker dijkvanmarij@gmail.com op 23-10-2023, 251 keer bekeken.

Wie wordt onze nieuwe dirigent?

Concertkoor NSF in Hilversum zoekt per 1 januari 2024 een inspirerend en vakbekwame dirigent. Wij zijn een gemengd koor van 40 amateurzangers, die allemaal al vele jaren het klassieke muziekgenre een warm hart toedragen. Zowel de wat jongere als de wat oudere leden hebben een kwalitatief goede stem en houden ontzettend van het samen zingen van mooie, klassieke stukken. We zijn trots dat we dit jaar het 80-jarig bestaan van Concertkoor NSF vieren.

De wekelijkse repetities zijn op donderdagavond van 20-22 uur in de Morgensterkerk te Hilversum.Elk jaar hebben we in het najaar een uitvoering. Dit jaar is dat de Petite Messe Solennelle van Rossini. Meer informatie vindt u op www.concertkoornsf.nl

Het bestuur van het Concertkoor NSF ontvangt uw sollicitatiebrief met motivatie en CV graag vóór 8 november 2023 per mail op het emailadres dijkvanmarij@gmail.com. Het sollicitatiegesprek en de proefrepetitie zal plaatsvinden tussen 15-11-2023 en 15-12-2023.

Meer Dirigenten Gezocht in Hilversum: