Welke enthousiaste dirigent wil ons startende LHBTI+ koor leiden? (Almere)

Welke enthousiaste dirigent wil ons startende LHBTI+ koor leiden?

In Dirigent Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker stichting Col Canto op 14-05-2024, 60 keer bekeken.

One Voice, gemengd LHBTI+ koor, start op 4 of 5 september 2024 in Almere.
We staan te popelen om met elkaar te gaan zingen: de genres waar we ons het meest bij thuis voelen, moeten we met jou gaan ontdekken.
Nu denken we dat we een ‘breed repertoire’ willen opbouwen.

De deelnemers zullen gemeen hebben dat ze heel gemotiveerd zijn en een team willen vormen waar iedere deelnemer zich gewaardeerd en uitgedaagd voelt. De zangkwaliteiten, de zangervaring en de leeftijden zullen uiteenlopen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die een veilige setting kan creëren en die er aandacht aan besteedt hoe je je lijf optimaal kunt inzetten om zo goed mogelijk te zingen.

Het koor valt onder stichting Col Canto, een stichting met nog twee andere koren waarmee ook kan worden samengewerkt. De stichting bezit een vleugel. Als je die kunt bespelen ter ondersteuning van de repetities, zou dat heel fijn zijn.

We nodigen je uit om te solliciteren als je :
• Over de kwalificaties beschikt van een koordirigent en artistiek leider;
• Bekend bent met zangpedagogiek;
• Aandacht hebt voor het sociale aspect en het bouwen aan een hechte groep;
• Je senang voelt bij de LHBTI+ doelgroep;
• Beschikbaar bent op de woensdagavond/donderdagavond.


Dit zal toch de leukste klus zijn die in tijden op je pad is gekomen! Solliciteer en maak er met ons een grandioos koor van! LHBTI+ Almere en alle fans verdienen dit en hebben er behoefte aan.

Welke verdiensten en onkostenvergoedingen er geboden worden, hangen af van je ervaring en kunde. We baseren ons op adviezen van het koornetwerk.

De sollicitatieprocedure:
Je kunt je motivatiebrief en CV sturen naar: info@stichtingcolcanto.nl, t.n.v. Ellen Veenker. Na ontvangst krijg je bericht. Op 4 en 5 juni volgen gesprekken met geselecteerde sollicitanten (Op 1 juni spreken we een moment met je af).
Twee kandidaten kunnen begin september een deel van een repetitie vormgeven. We hopen onze gedroomde dirigent dan per onmiddellijke ingang aan ons te kunnen binden.