Bassist zoekt Band in Arnhem

9 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band in Arnhem"

Regio Arnhem/Doetinchem Ik 36 jarige bassist met een bak aan (live) ervaring is opzoek naar een leuke band om zich bij toe te voegen, vooral ervaring met Death metal, Thrash metal en Hardcore. Naast bassen kan ik grunten, hoewel ik dit niet full time wil doen, als backing is dit prima. Jullie :... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BoxerMike_ op 17-06-2024, 26 keer bekeken.

Hoi, mijn naam is Jimi-Liam, ik ben 18 en ik ben opzoek naar een band die veel gigs wil doen, en waarin schrijven mogelijk is. Ik heb veel zin om geld te verdienen met hetgeen wat ik het leukst vind. Optreden. Contact: geurtsenjimiliam@gmail.com... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker never4ever op 09-06-2024, 33 keer bekeken.

Mijn naam is Ender, 32 jaar, woon in Arnhem en ik ben op zoek naar een leuke coverband. Ik speel vanaf mijn 13de basgitaar en ik heb bij een paar bandjes gespeeld met de voldoende podium ervaring. Mijn smaak voor muziek is zeer breed en het gaat van metal tot soul met een sterke voorkeur voor... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker ItMightGetLow op 01-06-2024, 76 keer bekeken.

My name is Michael, I'm 29. I played in different local metalcore, screamo, hardcore bands since 2012. After moving here I want to put together a band of like-minded people who want to create and promote their creativity. the main criteria are motivation and desire to create your own music I have... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker vipechque op 21-05-2024, 65 keer bekeken.

Hoi, ik ben Joep 24M en ben opzoek naar een Metal/Rock band om in te spelen. Ik speel meerdere jaren basgitaar en gitaar, maar zoek naar een band als bassist. Vooral de genres Progressive/Death/Thrash metal trekken mij aan om te spelen, maar ik speel ook Hard Rock. Denk bijvoorbeeld aan bands zoals... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Joep van den Berg op 30-07-2023, 180 keer bekeken.

Hi! Mijn naam is Jarl, ik ben 37 jaar oud, speel basgitaar en ben op zoek naar een metalband in de omgeving van Arnhem. Het liefst in de stijl van Pantera of Revocation. Video van mijn vorige band (flinke tijd geleden alweer): https://www.youtube.com/watch?v=59kRjo2TkGg&ab_channel=illucinoma... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Snarl87 op 01-07-2023, 139 keer bekeken.

Dag allemaal, Ik ben Bas en speel nu zo'n 6 a 7 jaar basgitaar. gedurende de jaren ben ik lid geweest van 3 bands waarin veel bandervaring heb opgedaan, zowel in de oefenruimtes als live on stage. Het laatste bandje waar ik lid van was heb ik iets van 4x opgetreden. het oranjepark in Apeldoorn was... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BassplayerH op 22-06-2023, 218 keer bekeken.