Bassisten Gezocht in Roermond

3 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Roermond"

Een startende pop-punk band (momenteel bestaand uit een gitarist (Julian, 21) en Zangeres (Anna, 19)) zijn op zoek naar een drummer en bassist in Limburg. Het liefst iemand die tussen of rondom Sittard en Weert woont (Wij zijn ook bereid te reizen). Met muzikale invloeden van o.a. My Chemical Romance, Green Day en Paramore. We zijn beide self-taught muzikanten, maar ondanks dat willen we het wel serieus nemen en lol erin hebben. Een doel is zeker ook eigen nummers te gaan schrijven. Ben jij... Lees meer »

Bassist Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Annastatia op 31-10-2022, 168 keer bekeken.

Hey, mijn naam is Noah Milo en samen met mijn band zijn wij opzoek naar een bassist! Het doel is om met eigen werk aan de slag te gaan. Ons genre is Pop. Onderin dit bericht staat een link waarbij je mijn songs kunt beluisteren. Ons plan is om veel op te treden, richting wedstrijden te gaan en om op festivals te spelen. Ben jij gedreven en zie jij het zitten om los te gaan op het podium? Stuur dan een... Lees meer »

Bassist Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Noah Milo op 23-06-2022, 219 keer bekeken.

Jeffrey;s Cat is een rock coverband. Wij zoeken een bassist nu onze huidige bassist heeft aangegeven te willen stoppen. Wij repeteren in principe op maandagavond in Roermond. Qua leeftijdscategorie zitten we in de begin 40. Het repertoire stellen we samen in onderling overleg, maar nu staat er bijvoorbeeld Green Day, Wolfmother, Radiohead, Foo Fighters, REM, Velvet Revolver, Royal Blood en Stone Temple Pilots op het repertoire. Eigen muziek behoort op termijn ook tot de mogelijkheden. Heb je... Lees meer »

Bassist Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker leapoffaith op 08-06-2022, 249 keer bekeken.