Bassist gezocht voor indie/rock band (Amsterdam en omstreken )

Bassist gezocht voor indie/rock band

In Bassist Gezocht in Amsterdam en omstreken (Drenthe). Geplaatst door gebruiker SilBen op 26-03-2024, 100 keer bekeken.

Wij Boris en Sil zijn onlangs een nieuw project gestart. Wij zoeken hiervoor nog muzikanten, met als eerste preoriteit een bassist. Echter zijn andere muzikanten ook welkom.

Boris "Ris Flower" heeft al meer dan 13 jaar ervaring als zanger en (rhythm) gitarist. Dit in diverse coverbands en band met zijn originele muziek. Hij heeft de mooie kans gehad om door Europa en Japan te mogen touren.

Ik zelf, Sil, heb nu zo'n 6 jaar ervaring als drummer. Echter was ik het zat om maar af en toe op wat podias te spelen, dus wil ik het graag naar een serieuzer niveau brengen. Daarnaast speel ik bas, gitaar en ben ik sinds kort bezig met zang. Ook schrijf, produceer en mix ik muziek.

Met dit project "Ris and The Copters" zullen we beginnen als coverband, om zo naamsbekendheid op te bouwen. Als dat eenmaal gelukt is willen we over gaan op originals. Aangezien Boris al wat naamsbekendheid heeft in andere delen van europa, word dit een "samenwerking", vandaar dus "Ris and The Copters".

Ben jij de gepassioneerde muzikant die we zoeken en wil jij samen met ons dit project groot maken? Stuur dan een reactie op dit bericht, of contact mij via "06-14284619".

(Amsterdam - Rotterdam)