Accordeonisten Gezocht in Brabant

6 Advertenties Gevonden in "Accordeonist Gezocht in Brabant"

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas,... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Efteling (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ferenc op 26-02-2024, 42 keer bekeken.

Bestaande feestband met optredens en boekingskantoor zoekt accordeonist. Optredens vinden plaats op festivals, feesttenten en dorpsfeesten. Interesse en meer willen weten. Stuur een mail naar feestband23@gmail.com Bestaande feestband met optredens en boekingskantoor zoekt accordeonist. Optredens... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Landelijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker feeestband23 op 02-03-2023, 264 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een toetsenist m/v . Wij zijn ; twee zangeressen, drummer, gitarist en bassist in gevarieerde leeftijd. Binnenkort willen we een band op gaan zetten met het doel samen muziek te maken in de genres; pop, rock, soul en blues . Wanneer er sprake is van een leuke samengestelde... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker AJS2212135 op 15-02-2023, 111 keer bekeken.

Hoi! Ik heb jarenlang klassiek gitaarles gehad. Hoewel ik nu geen noten meer kan lezen pak ik nog dagelijks mijn gitaar om wat covers te mee te spelen. Ook vind ik het leuk om Spaanstalige muziek mee te spelen. Het lijkt mij leuk om met iemand samen te spelen. Of misschien kan ik een zanger(es)... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Akoestisch Gitarist op 01-10-2022, 213 keer bekeken.

Hoi, Ik wil graag beginnen met een nieuw projectje. Gewoon lekker samen muziek maken die we leuk vinden. Akoestisch, elektrisch, of een combinatie. Altijd leuk, al heeft akoestisch wel een voorkeur voor mij. Van Neil Young via Billy ldol naar Prince, eigenlijk maakt het niks uit, als wij het maar... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Regio Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jarnomatic op 07-09-2022, 89 keer bekeken.

Best bekeken in "Accordeonist Gezocht Brabant"