Accordeonisten Gezocht in Brabant

10 Advertenties Gevonden in "Accordeonist Gezocht in Brabant"

Voor het optreden met vooral eigen Nederlandse protestliedjes op (kleine) festivals, braderie e.d. zoek ik een accordeonist en een (contra)bassist. Beetje kleinkunsterig dus, de teksten zijn belangrijk. Als je 2e stem kunt zingen en/of een 2e instrument beheerst is dat een pré. Zelf zing ik en... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Kaatsheuvel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ferenc op 27-11-2023, 31 keer bekeken.

Bestaande feestband met optredens en boekingskantoor zoekt accordeonist. Optredens vinden plaats op festivals, feesttenten en dorpsfeesten. Interesse en meer willen weten. Stuur een mail naar feestband23@gmail.com Bestaande feestband met optredens en boekingskantoor zoekt accordeonist. Optredens... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Landelijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker feeestband23 op 02-03-2023, 196 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een toetsenist m/v . Wij zijn ; twee zangeressen, drummer, gitarist en bassist in gevarieerde leeftijd. Binnenkort willen we een band op gaan zetten met het doel samen muziek te maken in de genres; pop, rock, soul en blues . Wanneer er sprake is van een leuke samengestelde... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker AJS2212135 op 15-02-2023, 84 keer bekeken.

Wij zijn LQR, een folkrock band met invloeden van Gypsy ska, bluegrass en rock'n roll. We spelen eigen nummers en repeteren momenteel in Bladel. We zijn op zoek naar een gedreven solo-gitarist. Je kunt ons beluisteren via www.lqr.nl of op Spotify, etc. We spelen hoofdzakelijk op festivals in... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker LiQuoR op 15-10-2022, 54 keer bekeken.

Hoi! Ik heb jarenlang klassiek gitaarles gehad. Hoewel ik nu geen noten meer kan lezen pak ik nog dagelijks mijn gitaar om wat covers te mee te spelen. Ook vind ik het leuk om Spaanstalige muziek mee te spelen. Het lijkt mij leuk om met iemand samen te spelen. Of misschien kan ik een zanger(es)... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Akoestisch Gitarist op 01-10-2022, 188 keer bekeken.

Hoi, Ik wil graag beginnen met een nieuw projectje. Gewoon lekker samen muziek maken die we leuk vinden. Akoestisch, elektrisch, of een combinatie. Altijd leuk, al heeft akoestisch wel een voorkeur voor mij. Van Neil Young via Billy ldol naar Prince, eigenlijk maakt het niks uit, als wij het maar... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Regio Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jarnomatic op 07-09-2022, 66 keer bekeken.

Best bekeken in "Accordeonist Gezocht Brabant"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!