Accordeonisten Gezocht in Zuid-Holland

7 Advertenties Gevonden in "Accordeonist Gezocht in Zuid-Holland"

Smartlappenkoor de gebekte wijffies uit gouda zoekt een accordeonist (e) .Wij repeteren op woensdagavond en treden regelmatig op .Wij zingen naast smartlappen ook levensliederen .Wij hebben een accordeonist ,drummer,gitarist maar zouden heel graag nog een accordeonist bij willen hebben... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Gerda op 18-03-2023, 130 keer bekeken.

GEZOCHT: Enthousiaste accordeonisten en een toetsenist (M/V) voor Mannenkoor DE TROUBADOURS in Hazerswoude-dorp. Mannenkoor DE TROUBADOURS is opgericht in januari 2005 door een aantal enthousiaste dorpers en bestaat nu nog uit plm. 25 leden. Het koor repeteert op maandagavond van 20:00-22:00 uur in... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Hazerswoude-dorp (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Mannenkoor De Troubadours op 24-02-2023, 100 keer bekeken.

Ensemble Kalinka is op zoek naar een accodeonist. Deze groep bestaat uit een dansgroep, koor en orkest en vormen samen een geheel bij het beoefenen van foklore uit het voormalige Oostblok. Kom eens langs om kennis te maken met de enthousiaste groep. De repetities zijn op vrijdagavond vanaf 19.30... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker EnsembleKalinka op 17-02-2023, 140 keer bekeken.

Ervaren viertal met Ierse en Country invloeden (bas, 2 gitaren, zangers) zoekt uitbreiding met m/v accordeon, toetsen en/of viool. Alles om het repertoire nog aanstekelijker te maken. We repeteren in Hoogvliet - data in overleg- en soms in Lommel (B) Vervoer wordt dan geregeld. En de catering ook!... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Effendemen op 22-05-2022, 50 keer bekeken.

Het Shantykoor Scheveningen zoekt een accordionist voor het begeleiden van het koor bestaande uit 50 koorleden met dirigent en 4 muzikanten Het repertoire bestaat uit Shanty's en zeemansliederen Optredens zowel op Scheveningen / Den Haag als er buiten en op festivals.... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Scheveningen (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker braexma op 02-03-2022, 219 keer bekeken.

Best bekeken in "Accordeonist Gezocht Zuid-Holland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!