Accordeonisten Gezocht in Zuid-Holland

7 Advertenties Gevonden in "Accordeonist Gezocht in Zuid-Holland"

Shantykoor Helius Shanty Zangers is dringend op zoek naar een accordeonist(e) We repeteren iedere vrijdagavond vanaf 20.00 uur in het clubhuis van watersportvereniging Helius aan de Heliushaven 10, 3221LK in Hellevoetsluis en treden op tijdens diverse Shantyfestivals zoals Zuiderzeemuseum... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Hellevoetsluis (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jantje gitaar op 12-03-2024, 26 keer bekeken.

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag, om een kleine bezetting te vormen. vnl. een pianist en/of drummer met als doel een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare nummers in de Realbooks.... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker J.Hardy op 31-10-2023, 78 keer bekeken.

Smartlappenkoor de gebekte wijffies uit gouda zoekt een accordeonist (e) .Wij repeteren op woensdagavond en treden regelmatig op .Wij zingen naast smartlappen ook levensliederen .Wij hebben een accordeonist ,drummer,gitarist maar zouden heel graag nog een accordeonist bij willen hebben... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Gerda op 18-03-2023, 192 keer bekeken.

GEZOCHT: Enthousiaste accordeonisten en een toetsenist (M/V) voor Mannenkoor DE TROUBADOURS in Hazerswoude-dorp. Mannenkoor DE TROUBADOURS is opgericht in januari 2005 door een aantal enthousiaste dorpers en bestaat nu nog uit plm. 25 leden. Het koor repeteert op maandagavond van 20:00-22:00 uur in... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Hazerswoude-dorp (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Mannenkoor De Troubadours op 24-02-2023, 151 keer bekeken.

Ensemble Kalinka is op zoek naar een accodeonist. Deze groep bestaat uit een dansgroep, koor en orkest en vormen samen een geheel bij het beoefenen van foklore uit het voormalige Oostblok. Kom eens langs om kennis te maken met de enthousiaste groep. De repetities zijn op vrijdagavond vanaf 19.30... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker EnsembleKalinka op 17-02-2023, 215 keer bekeken.