DJ Gezocht

DJ Gezocht

6 Advertenties Gevonden
Selecteer een provincie:
Gelderland (1), Noord-Holland (1), Utrecht (1), Zuid-Holland (3)

Voor een nieuw project zoek ik een dj die thuis is in alternatieve/indie hiphop, breaks, electro en verwante stijlen. Denk Fool’s Gold Records, Run The Jewels, The Prodigy etc. Ik ben een ervaren producer. Ooit begonnen in... Lees meer »

Categorie: DJ Gezocht Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door: Technoid Error Crew op 12-01-2023, 47 keer bekeken.

Hoi, ik ben op zoek naar een DJ producer die een trance/techno track kan componeren voor een videoart film. Ik ben beeldend kunstenaar en werk veel met video. Je kan werk van mij zien op www.the fundament.org en... Lees meer »

Categorie: DJ Gezocht Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door: Diendea op 08-01-2023, 84 keer bekeken.

Hi Guys, Ik ben Lewy, opkomende artiest (singer-songwriter, rapper) en ik ben 8 jaar serieus actief in de muziekwereld. Ik ben opzoek naar een (hopelijk) 'vaste DJ' om samen mee op te kunnen treden. Denk aan: talenten shows,... Lees meer »

Categorie: DJ Gezocht Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door: Lewy op 31-12-2022, 66 keer bekeken.

Hallo lezer, De afgelopen jaren werk ik aan mijn eigen muziek als DJ/Producer. Ik zou het leuk vinden om samen met iemand anders/anderen muziek te produceren. Mijn interesses liggen op het gebied van Disco, Italo en (Acid)... Lees meer »

Categorie: DJ Gezocht Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: VOY.Ruben op 30-12-2022, 80 keer bekeken.

Yo chille muzikanten, Wij zijn een nederlands hiphop duo uit Leiden. Wij hebben met eigen beats een album gemaakt die we binnenkort gaan releasen. Voor de live act zoeken we een dj die onze performance compleet kan maken.... Lees meer »

Categorie: DJ Gezocht Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door: Jules071 op 13-09-2022, 156 keer bekeken.