DJ's Gezocht


6 Advertenties Gevonden in "DJ Gezocht"

Voor een nieuw project zoek ik een dj die thuis is in alternatieve/indie hiphop, breaks, electro en verwante stijlen. Denk Fool’s Gold Records, Run The Jewels, The Prodigy etc. Ik ben een ervaren producer. Ooit begonnen in hardcore, later dubstep en drum ‘n bass gemaakt. M’n tracks zijn... Lees meer »

DJ Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Technoid Error Crew op 12-01-2023, 100 keer bekeken.

Hi Guys, Ik ben Lewy, opkomende artiest (singer-songwriter, rapper) en ik ben 8 jaar serieus actief in de muziekwereld. Ik ben opzoek naar een (hopelijk) 'vaste DJ' om samen mee op te kunnen treden. Denk aan: talenten shows, boekingen (betaald als onbetaald), festivals, etc. Ben Jij serieus bezig... Lees meer »

DJ Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Lewy op 31-12-2022, 109 keer bekeken.

Hallo lezer, De afgelopen jaren werk ik aan mijn eigen muziek als DJ/Producer. Ik zou het leuk vinden om samen met iemand anders/anderen muziek te produceren. Mijn interesses liggen op het gebied van Disco, Italo en (Acid) House. Als producer maak ik meer spacey & trancey synth muziek. Voor een... Lees meer »

DJ Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker VOY.Ruben op 30-12-2022, 128 keer bekeken.

Yo chille muzikanten, Wij zijn een nederlands hiphop duo uit Leiden. Wij hebben met eigen beats een album gemaakt die we binnenkort gaan releasen. Voor de live act zoeken we een dj die onze performance compleet kan maken. Onze tracks zijn te beluisteren op https://soundcloud.com/averechtz Als je... Lees meer »

DJ Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jules071 op 13-09-2022, 175 keer bekeken.