DJ's Gezocht

10 Advertenties Gevonden in "DJ Gezocht"

Hoi Ben jij al DJ of wil je dit misschien Worden? Het lijkt mij leuk als hobby DJ samen te gaan werken muziek te produceren en samen ten gehore te brengen Ook samen video clips te maken voor oa YouTube. .................. Ben jij of Ken jij iemand die dit leuk lijkt? Stuur me dan een berichtje...... Lees meer »

DJ Gezocht in Gelderland of daarbuiten (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jacob op 14-05-2024, 30 keer bekeken.

???? WIL JIJ ONZE DJ WORDEN? ????✨ Beste DJ’s Wij zijn op zoek naar een getalenteerde DJ om onze muzikale reis te laten starten! We zijn een groep serieuze enthousiaste (semi)professionele muzikanten, bieden we jou de kans om deel uit te maken van ons gepassioneerde team. ???? WAT WE ZOEKEN: *... Lees meer »

DJ Gezocht in Brabant (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vincent9407 op 25-04-2024, 53 keer bekeken.

dj en producer voor een studio die ik met vrienden aan t opzetten ben ik ben tot nu de enige dj en producer en wil er graag versterking in dus zou je t leuk lijken stuur me dan een bericht hier op en laat me t weten. we werken met zangers en rappers ook dus laat maar... Lees meer »

DJ Gezocht in Lelystad (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Ydna op 10-04-2024, 43 keer bekeken.

Hey Dj's Voor een lopend project, waarbij sommige releases de miljoen streams aantikken, ben ik op zoek naar dj die deze act wil vertegenwoordigen. Produceer op professioneel niveau en heb zelf geen passie voor draaien. Wel liggen er mogelijkheidom de act uit te bouwen en live te gaan aangezien... Lees meer »

DJ Gezocht in Alkmaar/Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker soulchasermusicofficial@gmail.com op 05-12-2023, 132 keer bekeken.

Deejay (m/v) gezocht voor live-optredens veelal dance/lounche settings,waarbij n ieder ook de eigen nummers kan draaien/performer. Juist de interactie deejay VS live artiest (sax/percussie/ chromatische harmonica) kan n feest tot n succes maken.Dit kan algauw leiden tot enkele optredens per... Lees meer »

DJ Gezocht in Beverwijk (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker gnuman op 03-08-2023, 130 keer bekeken.

Voor een nieuw project zoek ik een dj die thuis is in alternatieve/indie hiphop, breaks, electro en verwante stijlen. Denk Fool’s Gold Records, Run The Jewels, The Prodigy etc. Ik ben een ervaren producer. Ooit begonnen in hardcore, later dubstep en drum ‘n bass gemaakt. M’n tracks zijn... Lees meer »

DJ Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Technoid Error Crew op 12-01-2023, 166 keer bekeken.

Hi Guys, Ik ben Lewy, opkomende artiest (singer-songwriter, rapper) en ik ben 8 jaar serieus actief in de muziekwereld. Ik ben opzoek naar een (hopelijk) 'vaste DJ' om samen mee op te kunnen treden. Denk aan: talenten shows, boekingen (betaald als onbetaald), festivals, etc. Ben Jij serieus bezig... Lees meer »

DJ Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Lewy op 31-12-2022, 195 keer bekeken.

Hallo lezer, De afgelopen jaren werk ik aan mijn eigen muziek als DJ/Producer. Ik zou het leuk vinden om samen met iemand anders/anderen muziek te produceren. Mijn interesses liggen op het gebied van Disco, Italo en (Acid) House. Als producer maak ik meer spacey & trancey synth muziek. Voor een... Lees meer »

DJ Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker VOY.Ruben op 30-12-2022, 201 keer bekeken.

Yo chille muzikanten, Wij zijn een nederlands hiphop duo uit Leiden. Wij hebben met eigen beats een album gemaakt die we binnenkort gaan releasen. Voor de live act zoeken we een dj die onze performance compleet kan maken. Onze tracks zijn te beluisteren op https://soundcloud.com/averechtz Als je... Lees meer »

DJ Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jules071 op 13-09-2022, 225 keer bekeken.