Muzikanten profiel van Gitarist en Zanger / Zangeres ViaChicago

Gebruiker: ViaChicago

Instrumenten

1e instrument: Gitaar
2e instrument: Zang

Biografie

Ik ben René, woon in Utrecht. Van beroep leerkracht, nog één dag per week, op een basisschool, maar in feite pensionado. Vanaf mijn 16 de speel ik met regelmaat in bands, of solo. Ik speel gitaar, doe zang, hiernaast speel ik een beetje mandoline, banjo, harmonica, lapsteel en ben dit jaar begonnen met pianolessen. Ik heb een brede muzikale smaak. Dat vind je ook terug in mijn muziek.Ik schrijf namelijk zelf nummers, die ik thuis opneem (logic Pro) .Veel van die nummers spelen we met de band.

Samen met een vriend van mij schrijf ik ook wel nummers voor anderen. Eén van die nummers is onlangs op een cd verschenen van de band Hillsome South.

Onze band is de laatste jaren aan verandering onderhevig. Twee jaar geleden, vlak voor corona stapte een gitarist op. Corona maakte dat we twee jaar lang nauwelijks hebben kunnen repeteren en een paar weken geleden verliet onze drummer nogal onverwacht de band. En ja, alleen met een zanger/gitarist en bassist blijft er niet veel over. Zeker niet met de muziek die ik in

Website

Niet ingevuld

Advertenties