Muzikanten profiel van Pianist en Toetsenist Ltriesschijn

Gebruiker: ltriesschijn

Instrumenten

1e instrument: Piano
2e instrument: Toetsen

Biografie

Ik ben een Nederlandse Pianist, en muziek docent van 27 jaar oud. Ik heb mijn Bachelor Diploma aan het Conservatorium van Amsterdam behaald (BM 2016) en mijn Master Diploma aan de University of Wyoming (MM 2018). Momenteel studeer ik nog in de VS voor een 2e Master of Music, met een specialisatie in Collaborative Piano. Vanaf 10 mei tot 1 augustus ben ik in Nederland en ben ik op zoek naar piano leerlingen en ben ik beschikbaar als pianist.

Ik hou ontzettend veel van lesgeven, maar ook van zelf studeren en spelen. Deze combinatie als actief uitvoerend musicus en pedagoog zorgt ervoor dat ik veel ervaring heb en up-to-date ben met zowel de klassieke training als de moderne methodiek.

Als docent staan bij mij de passie voor muziek en de ontwikkeling van de leerling voorop. Er is zo veel ontzettend mooie muziek, en het is mijn doel om het plezier en de bewondering voor deze muziek met leerlingen te delen. Mijn pianolessen omvatten vele aspecten van het muziekonderwijs aan de piano, zoals improvisatie, harmon

Advertenties

Deze gebruiker heeft (nog) geen advertenties geplaatst.