Muzikanten profiel van Zanger / Zangeres en Songwriter GeeTee

Gebruiker: GeeTee

Instrumenten

1e instrument: Zang
2e instrument: Creativiteit

Biografie

Ik ben nu 52, muziek is mijn passie, ik zing al mijn hele leven hobby-matig en heb al langere tijd bij diverse zangdocenten zangles gevolgd. Heb tot nu toe vooral in koren gezongen en solo in privรฉ-omgeving. En een paar kleine, lokale, korte optredens. Tot nu toe was de angst voor falen en afwijzing altijd te groot om 'het podium te pakken' en nog steeds vind ik het spannend, maar de wens om via muziek een boodschap uit te dragen wint het nu van de angst. Ik wil eigenlijk niets liever dan samen met een of twee 'muzikale soulmates mooie, goeie muziek brengen.
Mijn kracht ligt bij songwriting vooral in het tekstuele gedeelte. Ik heb ook wel ideeรซn over melodie en arrangementen, maar daar zoek ik dus wel een partner bij die dat kan omzetten in een goede song. Ik wil het vooral niet alleen doen, omdat dat minder plezier geeft.
Ik heb 10 jaar pianoles gehad en kan dat best aardig, maar heb weinig ervaring met improvisatie. Bovendien is de combinatie piano en zang slecht ontwikkeld. Maar wat niet is kan nog komen.

Website

Niet ingevuld

Advertenties