Muzikanten profiel van Zanger / Zangeres en Klarinettist Frmap

Gebruiker: frmap

Instrumenten

1e instrument: Zang
2e instrument: Klarinet

Biografie

Hi, Ik ben een zangeres die al 10 jaar solist is in een Black Gospelkoor. Ik zing daar repertoire zoals O Happy Day en I will follow him. Daarnaast heb ik ruim een jaar gezongen in een pop/rock coverband. Helaas viel de band onlangs uit elkaar omdat sommige bandleden zijn gestopt.
Ik ben nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik houd van allerlei repertoire en zou het liefst in een feestband (pop, disco, funk, rock etc) willen zingen waar we dan vrij regelmatig optreden. Een rol van tweede zangeres is ook prima. Ik krijg gewoon erg veel energie van samen muziek maken. :)
Ik heb een hele volle stem, men denkt vaak dat er echt een donkere vrouw op het podium staat als ik solo zing in het koor, maar ik ben maar een gewoon blond meisje van 40 jaar :). Ik ben op zoek naar bandjes in omgeving Utrecht & Rotterdam.
Ik heb een website over mijn werk als Zorg-Zangeres (iets heel anders ;). Daar kun je evt foto's van mij zien en wat meer over mij lezen. Maar voor tracks/opnames kun je mij mailen natuurlijk.

Advertenties