Gitaarles in Utrecht-Noord (beginners / gevorderden - verschillende stijlen!)

Categorie: Gitaarles Utrecht (Utrecht). Geplaatst door RLS3381, 1686 x bekeken.

Lesinformatie

Soort les:
Gitaarles
Prijs:
€15.00 per les van 30 minuten

Docentinformatie

Naam:
Richard Sluijk
Telefoonnr:
06-54638573

Omschrijving

Hoi (aanstaande) gitarist!

Mijn naam is Richard Sluijk en ik geef gitaarles in Utrecht-Noord en omgeving. Heb jij altijd al willen ervaren hoe ontzettend gaaf het is om muziek te maken? Hoe leuk het is om gitaar te spelen? Of ben je al een aantal jaar op weg, maar wil je graag beter worden in wat je doet? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Mijn hele leven ben ik actief geweest in de muziek. De gitaar is mijn favoriete instrument en mijn doel is om het plezier dat ik heb in gitaar spelen ook aan jou over te dragen! Mijn specialisaties liggen in de rock & metal, pop & jazz, muziektheorie en noten lezen. De lessen die ik geef, verzorg ik op maat, voor beginners tot gevorderden.

Ook bied ik de mogelijkheid voor beginners om een gitaar van mij te 'huren', zodat je het kan proberen voordat je een eigen gitaar koopt. Bij vragen kan je me bellen of mailen!

Hopelijk tot snel!

Richard Sluijk

richard@sluijkmuziek.nl
Sluijk Muziek & Educatie
KvK: 67211720

Ervaring / opleiding docent

Afgestudeerd in de Muziekwetenschap, docentenopleiding gevolgd, uitvoerend muzikant in verschillende bands en projecten & werkzaam als docent muziek op een middelbare school. Ruim 4 jaar ervaring in (individuele) muzieklessen en bandcoaching.

Muziekles adres

Adres:
Edisonstraat
Postcode:
3553 BR
Plaats:
Utrecht

Les aan huis is mogelijk.

Bericht versturen

Gebruik onderstaand formulier om een bericht te sturen aan de adverteerder.