Overige Muziekles Noord-Holland


12 Advertenties Gevonden in "Overige Muziekles Noord-Holland"

Het belangrijkste tijdens onze lessen is om jou te helpen je eigen richting te vinden. We gaan eerst praten over wat je interesses zijn en wat je met muziek wil bereiken. Ik baseer mijn lessen op twee grote elementen: analyse en praktische opdrachten. Met analyse leer je ideeën en technieken van anderen gebruiken als grondstof voor je eigen... Lees meer »

Categorie: Overige Muziekles Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: renancito, 415 x bekeken.

Beste muziek liefhebber, Ik ben docente en geef muzieklessen op een particuliere muziekschool 'Free Spirit Music' in Wormer. Er worden Saxofoonlessen en Dwarsfluitlessen voor kinderen (vanaf 8 jaar) en volwassenen gegeven zowel voor beginnende spelers als gevorderde. Je kunt je opgeven voor een gratis proefles om het instrument te leren kennen als... Lees meer »

Categorie: Overige Muziekles Wormer (Noord-Holland). Geplaatst door: FreeSpirit, 2254 x bekeken.

Speel je al een tijdje een muziekinstrument, maar wil je er meer uithalen? Het gevoel dat je tegen een plafond aanzit? Zou je muzikaal naar een ander niveau toe willen groeien? Renadi Santoso helpt je graag om je potentieel te vergroten en een betere muzikant te worden. Jij en jouw achtergrond zijn het startpunt voor een muzikale ontdekkingsreis... Lees meer »

Categorie: Overige Muziekles Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: Renadi, 1146 x bekeken.

Like to learn or improve your knolege about harmony or music styles? Are you music student and need help with theoric subjects? Want to prepare yourself for conservatory entrance examinations? Music theory lessons in Amsterdam – Harmony, Analysis, Solfege, Ear training Graduated teacher with wide experience in education Contact for more... Lees meer »

Categorie: Overige Muziekles Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: jazquez, 840 x bekeken.

Voor een overzicht van mijn ervaring, en testimonials: http://www.chriskok.net/page/coaching Of je nu voor ‘t eerst een liedje wilt schrijven of na jaren opeens aan writer’s block lijdt, ik kan je helpen. Door middel van opdrachten word je aan het werk gezet en gestimuleerd om gebaande paden te verlaten en het onderste uit de kan te halen.... Lees meer »

Categorie: Overige Muziekles Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: chriskok, 1082 x bekeken.

Marcel de Hoop geeft keyboardlessen in Krommenie. Je kunt aan de lessen deelnemen vanaf een jaar of zes, waarbij je kunt kiezen uit individuele les of juist les in een klein groepje. Alle mogelijkheden en het lesgeld kun je vinden op de website. Keyboard les in Krommenie : In Buurthuis De Pelikaan (naast de bibliotheek) op... Lees meer »

Categorie: Overige Muziekles Krommenie (Noord-Holland). Geplaatst door: marceldehoop, 1137 x bekeken.

In Zaandam kun je kiezen uit verschillende vormen van keyboardles. Je kunt voor individuele les kiezen of juist voor les in een klein groepje. Je kunt al op les vanaf een jaar of zes. Alle mogelijkheden en het lesgeld kun je vinden op de website. Keyboard les in Zaandam : Ik geef les in het FluXus-gebouw aan de Westzijde 148 op maandag, donderdag... Lees meer »

Categorie: Overige Muziekles Zaandam (Noord-Holland). Geplaatst door: marceldehoop, 1238 x bekeken.