Zanger / Zangeres zoekt Band in Haarlem


4 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band in Haarlem"

Ik ben Tom, 26, en op zoek naar een coverband die lekker bezig is met indiemuziek met een beetje 80s sound, denk aan de laatste albums van the 1975, John Mayer, Future Islands en The War on Drugs. Het vetste zou ik een band met toetsen en een sax vinden. Ik speel zelf ook gitaar, en het maakt me verder niet uit hoe oud je bent. Heb een aantal jaar ervaring in bands, en wil voorlopig focussen op covers. Check m'n Spotify lijstje als het je wat lijkt!... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker TomGuitars op 30-01-2023, 241 keer bekeken.

Hallo! Ik ben Elise, swingdanser en kleinkunstenaar in opleiding. Voor een project met optreedpotentie ben ik op zoek naar een flexibele jazz/blues pianist die het leuk vind om samen een humoristische jazz act in elkaar te draaien om bij succes mee op te treden. Denk burlesque, Julia Lee/dirty blues, jukejoints en speakeasies. Compositie en arrangeer ervaring om ook eigen nummers te maken zijn een pre! Groetjes,... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker E1i5e op 13-06-2022, 170 keer bekeken.

Ik ben Frankie, 37 jaar en zangeres. Ik zing graag harde rock, maar ook zachtere covers vind ik leuk om te zingen. Ik heb een aantal jaar in een coverband gezongen, maar ook bandjes gehad met eigen werk. De laatste band waar ik in zat was Troubleshot, muziek is te vinden op spotify en youtube https://www.youtube.com/watch?v=DtwwT9n2tQ4 https://open.spotify.com/artist/4iDHgqJdumzIWju2PLBnGR?si=_UZX_F0hTX2S0ju-lETigw Deze band is wegens prive omstandigheden gestopt en sindsdien mis ik het zingen... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Frankie Who op 14-01-2022, 947 keer bekeken.

Hoi,hoi, ik ben 59 jaar en al ruim 50 jaar met muziek bezig. Voornamelijk slagwerk en aan enkele zangcontesten meegedaan en ook gewonnen. Verder heb ik op de planken gestaan met een act bij dinershows. Nu ben ik als zanger op zoek naar aansluiting bij een Nederpopband of Duitstalige band. Mochten er medemuzikanten zijn die zoiets willen opzetten heb ik ook zeker interesse. Ook optreden als duo , trio, kwartet behoord tot de mogelijkheden. Ik heb de bereidheid tot ongeveer een uur reistijd. Met... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Eric.S op 29-07-2021, 403 keer bekeken.