Zanger / Zangeres zoekt Band in Leeuwarden


3 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band in Leeuwarden"

Zijn er hobbymuzikanten in Leeuwarden die op zoek zijn naar een zanger? Het lijkt me leuk om weer eens samen muziek te maken. Ik heb (vroeger) in verschillende bands gezongen. Ik zou graag een keer reggae willen doen. Behalve hardrock en metal vind ik alles wel ok. Op www.folkblues.nl kun je een liedje van me horen. (Noordpoolijs) E-mail janvijver11@gmail.com... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Tex13 op 23-05-2023, 33 keer bekeken.

Hi, Mijn naam is Laura en ik ben 24 jaar oud. Ik ben op zoek naar een (cover)band in de omgeving van Leeuwarden. Zelf zing ik voornamelijk pop, rock & soul nummers, maar ik sta ook open voor andere genres. Op het moment ben ik niet zoveel bezig met muziek als dat ik zou willen en sta weer te springen om muziek te maken, want dat is wat ik het liefste doe. Op mijn Instagram staan een aantal video's van mijn zangkunsten en ook op YouTube staan enkele video's. Instagram: lauravangeel_ YouTube:... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Lauravangeel op 14-04-2023, 108 keer bekeken.

Hi! Mijn naam is Hella, ik ben 22 jaar en ik woon in Leeuwarden. Ik ben na jarenlange ervaring opzoek naar een nieuwe coverband (met potentie voor eigen nummers). Ik heb vijf jaar in een rock-coverband gezeten en grote optredens gegeven. Ik ben hiernaast ook zangcoach en voel me echt thuis op het podium. Zingen en samen muziek maken is mijn uitlaatklep en ik kan niet wachten om weer in een gave band te zingen! Het liefst zing ik lead, maar meerstemmig zingen is ook erg gaaf. Dit zou ik de... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Helladv op 20-05-2022, 595 keer bekeken.