Nina's Kitchen zoekt jou! (Alkmaar)

Nina's Kitchen zoekt jou!

In Zanger / Zangeres Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Peter75 op 21-06-2024, 69 keer bekeken.

Hoi!

Leuk dat je onze advertentie leest. Wij zijn Nina's Kitchen, bestaande uit Bart op drums, Guido op bas, Peter op gitaar en natuurlijk Nina, frontwoman en zang. Maar er is nog ruimte voor meer!

In de huidige formatie zijn we sinds een klein jaar bijeen. We bouwen aan een inmiddels al aardige setlist met onder meer Rage against the Machine, Bon Jovi, Nirvana, The black Keys, Judas Priest, Maneskin en Nothing but Thieves. We zitten met een redelijk grungegehalte dus vooral in de rockhoek. Behalve juweeltjes van toen en nu hebben we ook eigen nummers die we overigens nog verder willen uitwerken en aanvullen. Doel is naast optreden eigen werk en interpretaties van nummers op te nemen in de studio.

Om het allemaal ook echt mooi en stevig neer te zetten, zoeken we nog een toetsenist en een zanger die naast Nina tweede stem kan zingen en zelf ook een aantal nummers voor zijn rekening kan nemen. Ben je nou beide ineens, zanger en toetsenist, dan is dat natuurlijk helemaal te gek en moedigen we je extra hard aan te reageren op deze advertentie. Maar zijn jullie toch los van elkaar vindbaar, ook dan op die reactieknop klikken! We zijn namelijk heel erg op zoek naar jullie!

Nina’s Kitchen valt in de categorie van eind-veertigers, maar ben je nou wat jonger of ouder is dat helemaal prima. Interesse? Stuur ons een bericht!

Nina's Kitchen