Trompettisten Gezocht in Limburg

3 Advertenties Gevonden in "Trompettist Gezocht in Limburg"

Beste trompetisten Wij zijn een nieuwe band en zoeken een trompetist(e) die met ons wil meegroeien in ons muzikale avondtuur. We spelen voornamelijk covers van de jaren 60 tot heden (rockgenre). Wij repeteren op donderdag avond in heerlen van 20.00 tot 23.30. Drugs of overmatig alcohol gebruik niet wenselijk. Nieuwschierig geworden neem dan gerust contact op met 0624508203 of mail naar... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Bart Sonnenschein op 28-07-2023, 76 keer bekeken.

Wil je graag meespelen in de trompetsectie van Big Band Heerlen? Kom dan samen met ons studeren op goed in het gehoor liggende bigbandmuziek, onder de professionele leiding van Joris Minten. • Ervaring met bigbandmuziek gewenst • Goed van bladmuziek kunnen spelen • Het gaat om de tweede trompetpartij • Ruimte om te soleren (zo mogelijk improviseren) • Ongeveer zes tot tien optredens per jaar • Repetitie op maandagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in ‘t Leiehoes, Heerlen Neem bij... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Wim0001 op 15-03-2023, 135 keer bekeken.

Speel je trompet en ben jij die vrolijke teamplayer welke graag onderdeel uitmaakt van onze gezellige coverband met blazers-sectie? Laat dan van je horen! Aangezien onze vaste trompettist wegens zijn nieuwe werkzaamheden niet voldoende tijd heeft zijn we opzoek naar een nieuw energiek persoon. Ervaring is fijn, maar motivatie is beter! Colorful Swing Band bestaat als band ruim 6 jaar. De gehele band bestaat uit 11 muzikanten. We spelen party/dans muziek, vaak met een eigen smaakje. - Normaal... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Guus Halmans op 08-02-2022, 93 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!