Trompettist zoekt Band

6 Advertenties Gevonden in "Trompettist zoekt Band"

Ik ben op zoek naar een leuke band op de donderdagavond binnen een straal van 45 minuten vanaf Amsterdam/Leiden (Haarlemmermeer). Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring als trompettist (ook solo). Ooit begonnen als slagwerker (snare & percussie) en hier ook jarenlang (vanaf mijn 15e) in les gegeven.... Lees meer »

Trompettist Zoekt Band in Een straal van 45 min. rondom de Haarlemmermeer (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker RoyalT op 23-10-2023, 210 keer bekeken.

Hajooo, Ik ben Tim, 27 jaar en speel ongeveer 19 jaar trompet. Sinds 5 jaar ben ik geen lid meer van een dweilorkest maar speel ik alleen nog maar bij een bigband. Ik mis het feest vieren, het uitsloven en het kei hard knallen enorm. Daarom zou ik graag in contact komen met een club gezellige... Lees meer »

Trompettist Zoekt Band in Woudrichem (Brabant). Geplaatst door gebruiker Timvbr op 01-03-2023, 212 keer bekeken.

Hallo ik ben Tessa! Ik ben 17 jaar en ik kom uit Loenen. Ik speel trompet en ben opzoek naar een bandje dat soul/rock muziek speelt. Ik hoop een bandje te vinden met mensen tussen de 16-20. Een paar liedjes die ik hoop te kunnen spelen, zijn: - narcotic - simply the best - fire (the pointer... Lees meer »

Trompettist Zoekt Band in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker TessavDam op 25-08-2022, 417 keer bekeken.

Ik woon sinds een tijdje in Overijssel en ben op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging. Ik speel meestal flugelhorn, maar ook trompet en ben een handige, goede, zeer muzikale freelance jazzmuzikant (conservatorium). Mocht je op zoek zijn naar een goede blazer, laat het me even weten. Liefst een... Lees meer »

Trompettist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker mathieuvulto op 14-08-2022, 469 keer bekeken.