Toetsenist zoekt Band in Zwolle

3 Advertenties Gevonden in "Toetsenist zoekt Band in Zwolle"

Hi, ik ben Gert, 60 jaar jong en ben op zoek naar muzikanten/een band die een veelzijdige toetsenist kunnen gebruiken. Ik heb in vele bands gespeeld en heb de nodige podiumervaring. Wat ik het liefst zou spelen? Diverse liedjes van Al Jarreau, Margriet Eshuis, Michael Franks, Donny Hathaway, (instrumentale) nummers van Bob James, Gino Vannelli. Mrs. Hips, Jamie Cullum etc. Ken je het nummer uit Turks Fruit: ' Dat mistige rooie beest'? Heerlijk. Zeg maar nummers waar ruimte is voor mooie... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Gertvvp op 09-07-2024, 39 keer bekeken.

Beste Bands die een toetsenist zoeken, Ik ben Peter 46 jr. en woonachtig in Zwolle. Heb weer zin om in een band te gaan spelen. Ik denk aan een Coverband of nog mooier een Tribute band. Graag een band met ervaring. Ben zelf erg ervaren en mijn Synthesizers zijn van professionele kwaliteit. Op verzoek heb ik voldoende audio/video materiaal waar ik op te horen/zien ben. Wellicht tot gauw! Gr. Peter ** Zo lang de advertentie hier online staat, ben ik... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker smittyp op 02-04-2024, 143 keer bekeken.

Hoi, ik ben Marcel Winkes (41) en zoek een band waarbij ik de toetspartijen kan invullen. De voorkeur gaat uit naar een (symfonische/doom/black/gothic) metal band, maar ik sta ook open voor andere genres. Over mij In mijn jeugd heb ik klassiek pianoles gehad, hierna heb ik vanaf mijn 15e in diverse bandjes gespeeld. Qua stijl was dit uiteenlopend, van gothic metal tot prog rock tot indie. De afgelopen 10 jaar had ik me meer gericht op een drum, maar inmiddels lijkt het me weer erg leuk het... Lees meer »

Toetsenist Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker marcel82 op 31-03-2024, 82 keer bekeken.