Saxofonisten Gezocht in Utrecht

8 Advertenties Gevonden in "Saxofonist Gezocht in Utrecht"

Wij (gitarist/ drummer en bassist zoeken een blazers voor een nieuw op te richten band /project. We spelen jamaican ska, rocksteady en early reggae. Mocht je dit zien zitten en kun je zonder bladmuziek spelen dan hopen we je graag te leren kennen. Oefenen in Utrecht, Amsterdam of daartussen... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Utrecht / Amsterdam (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Dimitriversteegen op 21-06-2024, 40 keer bekeken.

Voor een nieuw muziekproject, 'Friends of Noah', ben ik (Jonas Pannecoucke) op zoek naar geïnteresseerde muzikanten. Het collectief bestaat nu uit elektrische gitaar (mezelf) en bas, maar ik wil het aanvullen met een blazer (sax) en een strijker (cello of altviool). De muziek bevindt zich op de... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Utrecht/Amersfoort/Soest (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Friends of Noah op 10-06-2024, 126 keer bekeken.

Ervaren saxofonist gezocht voor Utrechtse band! Wij, zijn Minke, Laura, Joyce, Michiel, AP en Gerard, muziekliefhebbers uit Utrecht (Oost), zijn op zoek naar versterking voor onze net opgerichte band. We spelen muziek, gedecoreerd met een verhaal. Met als werktitel "Dead or Alive" spelen we... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker It's Me-Chiel op 25-10-2023, 303 keer bekeken.

Casey's Big Band zoekt een 2ealtsaxofonist(e)! Speel jij altsax en ben jij op zoek naar een positie als 2e alt. Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een gezellige sfeer, een uitdagend repertoire, een fantastische en enthousiaste muzikale begeleider en mooie optredens! Wij spelen iedere... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Leerdam (Utrecht). Geplaatst door gebruiker bartvdb90 op 20-10-2023, 160 keer bekeken.

Casey's Big Band zoekt een lead altsaxofonist(e)! Speel jij altsax en ben jij op zoek naar een positie als lead alt. Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een gezellige sfeer, een uitdagend repertoire, een fantastische en enthousiaste muzikale begeleider en mooie optredens! Wij spelen iedere... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Leerdam (Utrecht). Geplaatst door gebruiker bartvdb90 op 20-10-2023, 153 keer bekeken.

Hallo, Wij zijn een vrij jonge coverband, bestaande uit een drummer, bassist, toetsenist, zangeres en gitarist. Wij zijn tussen de 24 en 29 jaar oud en wonen en repeteren in de stad Utrecht. Sinds februari spelen wij qua genre een vrij brede selectie aan nummers, zowel Nederlands- als Engelstalig.... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker jv8muts op 20-05-2023, 288 keer bekeken.