Producers Gezocht in Utrecht

8 Advertenties Gevonden in "Producer Gezocht in Utrecht"

By Coincidence zoekt voor bij haar optredens een technicus die tijdens het optreden het licht en geluid kan regelen. Vindt je het leuk om het podium met behulp van de overige bandledem optreed klaar te maken, de souncheck uit te voeren en tijdens het optreden het geluid te regelen? Dan zijn wij op... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker fundeks op 28-08-2023, 274 keer bekeken.

Hoi, ik maak eigen liedjes. Het is pop/house/Dreamy. Ik ben op zoek naar iemand die graag eigen muziek wilt maken en schrijven. Ik heb al wat demo's en veel ideeën dus wanneer je geïnteresseerd bent kun je mailen naar Teddydanz@hotmail.com Leeftijd rond... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Teddy Danz op 01-07-2023, 292 keer bekeken.

Hi allemaal, Ik ben milena. Ik ben heel veel bezig met zingen waar ik dol op ben, maar ik had een producer die mij beetje ging helpen. Ik heb ook 2 liedjes gemaakt en opgenomen. Wat ik erg jammer vind is dat mijn producer zomaar uit het niets geen contact meer legde. Dus vandaar dat ik een nieuwe... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Milenastani op 19-06-2023, 364 keer bekeken.

Hallo lezer, De afgelopen jaren werk ik aan mijn eigen muziek als DJ/Producer. Ik zou het leuk vinden om samen met iemand anders/anderen muziek te produceren. Mijn interesses liggen op het gebied van Disco, Italo en (Acid) House. Als producer maak verschillende muziek. Voor een idee van mijn stijl... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker VOY.Ruben op 29-05-2023, 264 keer bekeken.

Beste audio engineer / producer / muzikant, Afgelopen jaar heb ik samen met 4 vrienden een super mooie opname studio gebouwd! Het is een box-in-box liveroom met een kleine control room. Nu heeft 1 van de 5 besloten de huur op te zeggen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe huurder die het vooral... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker tvanbreukelen op 30-03-2023, 204 keer bekeken.

Ben jij een producer met al enige ervaring? Is jou stijl modern hiphop? Ben je bereid om non profit werk te doen? Heb je op de vorige vragen alleen maar ja beantwoord? Dan zoeken we jou! Je kan appen naar 0644111149 voor contact met Tony. De manager van het... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker StarkProductions op 21-01-2023, 398 keer bekeken.