Percussionist zoekt Band in Brabant

3 Advertenties Gevonden in "Percussionist zoekt Band in Brabant"

Percussie lessen en Cajon les workshop 1 op- 1 Percussie les als uitlaatklep voor iedereen geschikt 1 op 1 Percussie les is geschikt voor iedereen die even iets anders wil . Ofwel een stukje ontspanning en uitlaatklep in de percussie . Je gaat verschillende percussie instrumenten leren bespelen . Ook wordt er samen gespeeld als een soort klein bandje , maar je speelt ook met muziek mee die jij zelf leuk vind . of leer percussie instrumenten en probbeer ze uit... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Slagwerk1968 op 26-02-2024, 51 keer bekeken.

Percussie workshops als Teamuitje of Teambuilding "Braziliaanse percussie workshop is voor iedereen toegankelijk. Ofwel je hoeft geen muzikale ervaring te hebben . Zeer geschikt als Teambuilding en teamuitjes .We laten zien dat je zonder drum of percussie ervaring samen een lekker Samba Batucada ritme kunt maken en spelen. We werken aan een intro een aantal gezamenlijke breaks, stops en een spectaculair eind. Aan het eind van de workshop doen we met iedereen de Braziliaanse trein, hiervoor moet... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Slagwerk1968 op 26-02-2024, 32 keer bekeken.

Op zoek naar een Timbalero om ons te versterken! Houd je van ritme en wil je deel uitmaken van een enthousiaste internationale band in Eindhoven? Dan is dit jouw kans! Son Del Mundo zoekt een getalenteerde percussionist om ons geluid compleet te maken. Over Ons: Son Del Mundo is een gepassioneerde band die zich richt op Latijns-Amerikaanse en wereldmuziek. Onze muzikale reis begon als een hobby, maar we zijn vastbesloten om samen te werken en te werken aan het behalen van betaalde optredens. We... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker daniel.escobar.v op 30-10-2023, 117 keer bekeken.