Percussionist zoekt Band

6 Advertenties Gevonden in "Percussionist zoekt Band"

Percussie lessen en Cajon les workshop 1 op- 1 Percussie les als uitlaatklep voor iedereen geschikt 1 op 1 Percussie les is geschikt voor iedereen die even iets anders wil . Ofwel een stukje ontspanning en uitlaatklep in de percussie . Je gaat verschillende percussie instrumenten leren bespelen .... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Slagwerk1968 op 26-02-2024, 51 keer bekeken.

Percussie workshops als Teamuitje of Teambuilding "Braziliaanse percussie workshop is voor iedereen toegankelijk. Ofwel je hoeft geen muzikale ervaring te hebben . Zeer geschikt als Teambuilding en teamuitjes .We laten zien dat je zonder drum of percussie ervaring samen een lekker Samba Batucada... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Slagwerk1968 op 26-02-2024, 32 keer bekeken.

Redelijk ervaren percussionist (65 jaar) zoekt band met ambitie. Voorkeur: Jazz, Latin, Americana, cajun, zydeco. Heb gezongen in jazz-band. Mijn ritmes zijn strak en ontspannen. Mijn basisset bestaat uit cajon, snare, hi-hat, bekken, woodblock, koebel en shakers. Woon in Baarn. Omgeving Utrecht /... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Baarn (Utrecht). Geplaatst door gebruiker wichduyven op 24-12-2023, 147 keer bekeken.

Op zoek naar een Timbalero om ons te versterken! Houd je van ritme en wil je deel uitmaken van een enthousiaste internationale band in Eindhoven? Dan is dit jouw kans! Son Del Mundo zoekt een getalenteerde percussionist om ons geluid compleet te maken. Over Ons: Son Del Mundo is een gepassioneerde... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker daniel.escobar.v op 30-10-2023, 117 keer bekeken.

Ervaren Cajon speler zoekt creatieve muzikanten om een gigging band te vormen of deel uit te maken van een al bestaande band. Ik heb veel jaren professional ervaring en ben thuis in veel verschillende stijlen. Ik heb een pre-amp en versterker voor mijn Cajons en ook microfoons. Lijkt je het wat om... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Ebby op 05-06-2023, 152 keer bekeken.

Zijn er in de regio Voorne-putten mensen die het leuk vinden om op de djembe te spelen? Ik ben op zoek naar enthousiaste djembe liefhebbers om met elkaar op regelmatige basis te gaan trommelen. Ervaring is niet nodig, Als je al eens gespeeld hebt is dat natuurlijk een voordeel, maar absoluut niet... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Voorne-putten (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker bert groenendijk op 26-09-2022, 260 keer bekeken.

Best bekeken in "Percussionist Zoekt Band"