Percussionist zoekt Band

5 Advertenties Gevonden in "Percussionist zoekt Band"

Ervaren Cajon speler zoekt creatieve muzikanten om een gigging band te vormen of deel uit te maken van een al bestaande band. Ik heb veel jaren professional ervaring en ben thuis in veel verschillende stijlen. Ik heb een pre-amp en versterker voor mijn Cajons en ook microfoons. Lijkt je het wat om... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Ebby op 05-06-2023, 95 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een band in Den Haag en speel Conga, Bongo, Cajon, Darbukah, Doumbek en de kleine percussie instrumenten. Ik heb ervaring in de genres Pop, Rock, Jazz, Easy Listening en Worldmusic (Balkan en Midden-Oosten). Ik speel/heb gespeeld in de bands: Rabbit Heart (Pop en Easy... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Den haa (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Rythm op 31-01-2023, 141 keer bekeken.

Zijn er in de regio Voorne-putten mensen die het leuk vinden om op de djembe te spelen? Ik ben op zoek naar enthousiaste djembe liefhebbers om met elkaar op regelmatige basis te gaan trommelen. Ervaring is niet nodig, Als je al eens gespeeld hebt is dat natuurlijk een voordeel, maar absoluut niet... Lees meer »

Percussionist Zoekt Band in Voorne-putten (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker bert groenendijk op 26-09-2022, 201 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!