Overige Muzikanten zoekt Band in Drenthe

3 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten zoekt Band in Drenthe"

Hey Allen, Ik ben Marieke Schenk. Ik ben 18 jaar en ik verlang naar een bandje met wie ik serieus muziek kan maken maar ook lekker lol kan trappen. Ik speel slaggitaar en ik zing. Ik luister graag naar (Nederlandse) popmuziek. Artiesten die ik gaaf vind zijn Froukje en Di-rect, maar ook Dua Lipa en Billie Eilish. Momenteel treed ik regelmatig op in de regio Drenthe. Ik mis een band, zodat ik meer los kan gaan tegenover een publiek. Ik ben opzoek naar leeftijdsgenoten. Geïnteresseerd?... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Tynaarlo (Drenthe). Geplaatst door gebruiker music_ft_marieke op 31-10-2022, 150 keer bekeken.

Hi all, Ik ben Jeroen 40 jaar uit Assen. Ik speel sinds 4 jaar Gitaar en af en toe pak ik de bass. Dit gaat me redelijk af. Het probleem is dat ik niemand in mijn omgeving heb die ooit een instrument hebben aangeraakt. Het lijkt mij waanzinnig om samen te kunnen spelen met een band. Ik ben daarom opzoek naar mensen die dezelfde passie delen. Muzikale invloeden zijn erg divers. Maar ik richt mij momenteel vooral op de punk/rock. Ramons, Sex pistols, the Clash, Guns n' Roses, Bloodhound gang,... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker JeroenKerkhof op 29-07-2022, 221 keer bekeken.

Hoi, Ik ben Hidde, ik ben 21 jaar en kom uit Emmen. Ik ben opzoek naar muzikanten om een indierockbandje op te richten, zowel covers en hopelijk in de toekomst te werken aan eigen werk. Denk aan invloeden als: Mumford And Sons, The War On Drugs. Ik drum inmiddels al meer als 10 jaar, in heb in de loop der jaren al in meerdere bandjes gespeeld. Bij mij staat plezier voorop en lekker optredens doen. Mocht je intresse hebben stuur dan gerust een mailtje naar:... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Hidde Popma op 07-02-2022, 284 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!