Klarinettisten Gezocht in Noord-Holland

3 Advertenties Gevonden in "Klarinettist Gezocht in Noord-Holland"

Wij zijn een enthousiaste band, die een breed repertoir New Orleans Jazz nummers spelen en zijn per direct op zoek naar een klarinettist. De bezetting van Tired and Hungry bestaat uit tenorsax, bassax, trompet, banjoist. Wij oefenen wekelijks op de zaterdagochtenden in Heerhugowaard. Geinteresseerd? Reageer dan... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Heerhugowaard eo (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker rieter op 19-03-2024, 88 keer bekeken.

Nog een paar muzikanten nodig voor de musical Cabaret Ja ja, onze repetities voor de cast van onze musical Cabaret beginnen al over 2 weken, op vrijdag 8 september! De aanmeldingen gaan snel. Heb jij altijd al willen meespelen in een musical? Dan is nu je kans! Want iedereen (ouder dan 18 jaar) mag meedoen bij MuBo! De musical Cabaret zullen we opvoeren op 21, 22 en 23 maart, 2024 in Lisse, onder leiding van een live orkest. Het orkest zal wat later beginnen met repeteren in Hillegom.... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Hillegom (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Stichting Mubo op 28-08-2023, 126 keer bekeken.

Speel je klarinet en heb je affiniteit met wereldmuziek? In de klarinetsectie van straatorkest Toeters en Bellen is plaats voor een enthousiaste klarinettist. Kom eens langs voor een proefrepetitie. We hebben origineel, eigen repertoire, van Balkan en Latin tot Afrikaans, met theatrale elementen. Onze muziek is opzwepend, ritmisch, feestelijk, melancholiek, dansbaar en verrassend. Bij optredens zijn we mobiel. Interesse? Kom vrijblijvend kennismaken, kijken, luisteren, meedoen bij een... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Anke Nobel op 17-09-2022, 195 keer bekeken.