Klarinettisten Gezocht

9 Advertenties Gevonden in "Klarinettist Gezocht"

Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. In een vriendschappelijke sfeer met... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Veenendaal (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Hans Dek op 18-04-2024, 73 keer bekeken.

Wij zijn een enthousiaste band, die een breed repertoir New Orleans Jazz nummers spelen en zijn per direct op zoek naar een klarinettist. De bezetting van Tired and Hungry bestaat uit tenorsax, bassax, trompet, banjoist. Wij oefenen wekelijks op de zaterdagochtenden in Heerhugowaard.... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Heerhugowaard eo (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker rieter op 19-03-2024, 97 keer bekeken.

Wij zoeken blazers (klarinet, saxofoon, dwarsfluit, ...) in de omgeving van Breda die het leuk vinden om 1x per twee weken op maandagavond samen met ons muziek te maken in kleine bezetting en zo nu en dan op te treden. Houd je ervan klezmer te spelen? Dat behoort tot ons repertoire! Maar daarnaast... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Kevin23 op 11-03-2024, 81 keer bekeken.

We zijn een band met twee zangeressen en een afwisselend repertoire van lichte rock/pop/soul. Juist die afwisseling maakt het leuk. Mensen moeten met plezier luisteren en dankzij de variatie is er voor ieder wat wils. We zoeken opzettelijk niet de afgezaagde nummers die alle coverbands spelen. Op... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Hoek van Holland (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Cindyh op 30-05-2023, 138 keer bekeken.

Bigband NoGutsNoGlory verwelkomt graag nog nieuwe muzikanten. Speel je klarinet, alt- of baritonsax, trompet, trombone, gitaar of toetsen? En heb je al wat ervaring met bigband muziek, of wil je eens wat nieuws proberen? Meld je aan voor een kennismaking. We repeteren op dinsdagmiddag. Meer info op... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Roosendaal e.o. (Brabant). Geplaatst door gebruiker almaha op 18-05-2023, 123 keer bekeken.

Speel je klarinet en heb je affiniteit met wereldmuziek? In de klarinetsectie van straatorkest Toeters en Bellen is plaats voor een enthousiaste klarinettist. Kom eens langs voor een proefrepetitie. We hebben origineel, eigen repertoire, van Balkan en Latin tot Afrikaans, met theatrale elementen.... Lees meer »

Klarinettist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Anke Nobel op 17-09-2022, 200 keer bekeken.