Gitarist zoekt Band in Dronten

3 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Dronten"

Hoi, Ik, gitarist 50+, zoek mensen om een (blues)rock band te starten of een bestaande band. Americana muziek heeft ook mijn interesse. Qua niveau ben ik gevorderd en kan meezingen/tweede stem. Plezier in het spelen staat bij mij voorop, maar een paar keer optreden zou wel leuk zijn....Regio... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Dronten (Flevoland). Geplaatst door gebruiker robjas op 11-02-2024, 85 keer bekeken.

Na vele jaren zonder band, lijkt het mij leuk om weer in een gezellige band te spelen. Stijl: classic rock, blues of 70’s & 80’s hard rock. Ik ben zeker niet virtuoos en verwacht dat ook niet. Ik ben wel serieus met de muziek bezig. Ik, woon in Dronten en ben bereid ongeveer 3 kwartier te rijden om te oefenen.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Dronten (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Robbert S op 25-12-2023, 134 keer bekeken.

Hoi, Ik, gitarist 50+, zoek mensen om een (blues)rock band te starten of een bestaande band. Ik heb de afgelopen jaren in een paar bands gespeeld die helaas uit elkaar gevallen zijn, maar mis het spelen met gelijkgestemden! Ik ben qua niveau gevorderd en kan meezingen/tweede stem. Plezier in het spelen staat bij mij voorop, maar een paar keer optreden zou wel leuk zijn.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Dronten (Flevoland). Geplaatst door gebruiker robjas op 22-09-2022, 338 keer bekeken.

Meer "Gitaristen Zoeken een Band" regio Flevoland