Gitaristen Gezocht in Leeuwarden

8 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Leeuwarden"

Door het wegvallen van onze solo gitarist zijn we op zoek naar een ervaren solo gitarist/zanger om onze band weer compleet te maken. De band bestaat uit: drummer/zang, toetsenist en bassist/zang. We zijn allemaal ervaren muzikanten. Onze leeftijden: 60+. Ons repertoire is muziek uit de jaren 60-70.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Sjerry op 25-11-2023, 56 keer bekeken.

Hoi, We zoeken een nieuwe slaggitarist voor een bestaande tribute band. Het is mooi als je ook kunt zingen. Ook als je kunt zingen, maar niet spelen, graag reageren. In verband met de samestelling van de band graag een man. Wij focussen voorlopig alleen op Fleetwood Mac. Denk aan go your own way,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker stake_out op 03-06-2023, 209 keer bekeken.

Ik zoek een acoustisch gitarist om liedjes mee te schrijven en covers mee te spelen en op te nemen. Ik ben niet op zoek naar een grote band, maar wil graag een duo vormen. Ben jij die gitarist met (enige) ervaring en ben je gemotiveerd? Schroom dan niet om te reageren! Dan hebben we het er via de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Sterre3 op 19-04-2023, 225 keer bekeken.

Hoi, We zijn met een bassist, toetsenist en drummer op zoek naar een gitarist die met ons in de band kan spelen. We willen graag eigen geschreven muziek gaan maken. We vinden het leuk om groovy muziek te maken maar vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om een keer mee te spelen? Laat... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker JelmerHolwerda op 30-08-2022, 308 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Niek, 30 jaar en woon in Leeuwarden. Ik ben op zoek naar een gitarist(e) die ook kan en wil zingen. Ik speel piano en combineer dat graag met zang. Het liefst zing ik 2 stemmig. Muziekstijl: pop, blues, rock n roll, golden oldies, top 40, in die richting. Er is veel ruimte voor... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Niek27 op 29-05-2022, 134 keer bekeken.

Gezocht Sologitarist en/of Toetsenist ( man / vrouw ) Voor onze Reggaeband TLD zijn we op zoek naar een Sologitarist en/of Toetsenist die het niet verkeerd vindt om covers in Reggae-Style te spelen en speel je nog niet zo lang keyboard ? Ook geen probleem ervaring krijg je door te spelen in een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Pedro Rak op 16-05-2022, 107 keer bekeken.

Meer "Gitaristen Gezocht" regio Friesland

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Leeuwarden"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!