Gitaristen Gezocht in Leeuwarden

4 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Leeuwarden"

Hi! Wij zijn Blossom & Wither, een driekoppige post-metal band uit Leeuwarden bestaande uit drummer Eric (31), bassist/vocalist Ramiro (25) en gitarist Nick (30). Het afgelopen anderhalf jaar zijn we bezig geweest om onze eerste plaat te schrijven en zijn inmiddels bijna klaar met studio-opnames. Qua stijl is onze muziek een mengelmoes van atmosferische post-rock/metal (veel drones en laagjes), progressieve metalcore en her en der een tintje black. Denk qua invloeden aan Cloudkicker, Conjurer,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker nickkamperman op 15-03-2024, 108 keer bekeken.

Omdat onze vorige leadgitarist ermee gestopt is, zoeken wij (Drummer, bassist en zanger/gitarist) een leadgitarist in de omgeving Groningen-Leeuwarden. We hebben allemaal ervaring in uiteenlopende hobbybands en oefenen momenteel 1 keer per week/2 weken in Sumar. We zoeken iemand die het grootste deel van het gitaarwerk op zich kan nemen, dus zowel slag als solo kan spelen, enige ervaring heeft en in ieder geval een deel van onderstaande nummers zou kunnen en willen spelen. Waar nodig wordt het... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Sjoerd Spriensma op 15-09-2023, 469 keer bekeken.

Ik zoek een acoustisch gitarist om liedjes mee te schrijven en covers mee te spelen en op te nemen. Ik ben niet op zoek naar een grote band, maar wil graag een duo vormen. Ben jij die gitarist met (enige) ervaring en ben je gemotiveerd? Schroom dan niet om te reageren! Dan hebben we het er via de berichten over of we een klik hebben qua... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Sterre3 op 19-04-2023, 308 keer bekeken.

Hoi, We zijn met een bassist, toetsenist en drummer op zoek naar een gitarist die met ons in de band kan spelen. We willen graag eigen geschreven muziek gaan maken. We vinden het leuk om groovy muziek te maken maar vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om een keer mee te spelen? Laat het dan weten. We spelen op dinsdagavonden in een oefenruimte in... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker JelmerHolwerda op 30-08-2022, 408 keer bekeken.