Fluitisten Gezocht in Zuid-Holland

2 Advertenties Gevonden in "Fluitist Gezocht in Zuid-Holland"

Ik ben opzoek naar een fluitist die mij wilt helpen met mijn orchestrale compositie. Ik heb een compositie gemaakt voor mijn toelating op het HKU. Bij deze compositie zou ik graag een echte fluit willen hebben omdat ik denk dat het stuk daar wat mooier op wordt. Zelf heb ik geen beschikking over opname materiaal of een opname ruimte. Hier zou ik je niet in kunnen helpen. Wel schrijf ik de partituur uit zodat u het makkelijk kunt inspelen. Natuurlijk hangt er een kleine vergoeding aan vast!... Lees meer »

Fluitist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Luka_Rook op 14-02-2023, 136 keer bekeken.

Folkgroup Shepherd's Pie uit Hardinxveld Giessendam zoekt ter versterking van hun band een thin whistle speler/speelster. Thin Whistle hoort bij Ierse Folk en graag willen wij dit toevoegen aan de begeleiding van onze band. Wij zijn een aantal enthousiaste ouderen, die met veel plezier Ierse Folk ten gehore brengen. Wij zien uw reacties met enthousiasme tegemoet. Email: adenhilda@hotmail.com... Lees meer »

Fluitist Gezocht in Gorinchem (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Arkelsvisserskoor op 25-01-2022, 89 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!