Fluitisten Gezocht

9 Advertenties Gevonden in "Fluitist Gezocht"

Wij zoeken blazers (klarinet, saxofoon, dwarsfluit, ...) in de omgeving van Breda die het leuk vinden om 1x per twee weken op maandagavond samen met ons muziek te maken in kleine bezetting en zo nu en dan op te treden. Houd je ervan klezmer te spelen? Dat behoort tot ons repertoire! Maar daarnaast... Lees meer »

Fluitist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Kevin23 op 01-04-2024, 37 keer bekeken.

De progrockcoverband WOVE zoekt een muzikaal wonder in de vorm van een fluitist/saxofonist/zanger. Maar als je alleen fluitist(e) bent, dan horen we ook graag van jou. We spelen werk van Focus, Kayak, Alquin, Solution, Camel enz. en zijn inmiddels allemaal met (vroeg)pensioen en kunnen dus fijn... Lees meer »

Fluitist Gezocht in Waalwijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker Lex van Hulten op 04-10-2023, 99 keer bekeken.

Salonorkest Symphonia wil graag nieuwe leden verwelkomen. Momenteel zoeken wij met name violisten, dwarsfluitist, contrabassist, hoornist, hoboist. Niveau: gemiddeld. Als je interesse hebt om mee te doen laat het ons dan weten. Iedere belangstellende is altijd van harte welkom om een keer te komen... Lees meer »

Fluitist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Bruinsjo op 18-02-2023, 220 keer bekeken.

Ik ben opzoek naar een fluitist die mij wilt helpen met mijn orchestrale compositie. Ik heb een compositie gemaakt voor mijn toelating op het HKU. Bij deze compositie zou ik graag een echte fluit willen hebben omdat ik denk dat het stuk daar wat mooier op wordt. Zelf heb ik geen beschikking over... Lees meer »

Fluitist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Luka_Rook op 14-02-2023, 200 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Frankie en ik maak baroque pop / psych folk. Ik wil heel graag meedoen met de popronde maar mijn backing band wil niet... zul je net zien. Nu zou het tof zijn om andere versies te spelen van mijn nummers met een Cellist en Fluitist. Ben jij: ( semi) professioneel, als het even... Lees meer »

Fluitist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker ~Frankie~ op 12-11-2022, 134 keer bekeken.