Fluitist zoekt Band

3 Advertenties Gevonden in "Fluitist zoekt Band"

Mijn naam is Martijn en ik speel voornamelijk dwars- en altfluit, maar ook bamboefluit en tinwhistle. Er zijn veel stijlen die ik leuk vind, Iers, tango, soul, jazz, rustig/meditatief, vooral improviseren. Ik heb geleerd om naar muziek te luisteren en daar vervolgens op mee te kunnen spelen. Als je het leuk zou vinden om samen met een fluitist muziek te maken, laat t me maar weten. :-)... Lees meer »

Fluitist Zoekt Band in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker martijng op 23-05-2024, 34 keer bekeken.

Hi! Mijn naam is Sanne, 28 jaar en speel sinds mijn 8ste dwarsfluit. Sinds 2014 ben ik eerste (solo)fluitiste in het Barnevelds Philharmonisch Orkest, waar ik met veel plezier speel. Mijn sterke kant is klassieke muziek, maar ik heb ook ervaring in lichtere genres. Inzetbaar voor kortstondige projecten. Interesse? Hoor het graag... Lees meer »

Fluitist Zoekt Band in Barneveld (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sanne Melis op 18-06-2023, 106 keer bekeken.

Hoi! Ik ben een vrouw van 44 jaar uit de provincie Utrecht. Sinds 1,5 jaar heb ik dwarsfluitles en word enorm blij van fluiten. Ik heb 1x per 2 weken les. Daarnaast zou ik graag samen met anderen willen spelen in een soort van band, trio of kwartet. Wat is er nu leuker dan samen mooie muziek maken? Het gaat om amateur stukken. Ik hoor graag van... Lees meer »

Fluitist Zoekt Band in Leersum (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Floortje1978 op 22-04-2023, 150 keer bekeken.