Drummer zoekt Band in Flevoland

3 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Flevoland"

Drummer zoekt bluesrockband of muzikanten die een band willen formeren. Geen simpele popliedjes of nummers die iedereen al speelt. Wel nummers die direct aanspreken voor publiek, maar ook de nodige diepgang hebben voor ons zelf. Muziekstijl in de richting van King King, Joe Bonamassa, Walter Trout, e.d. Ik woon in Dronten. Een afstand tot maximaal 45 autominuten uit mijn woonplaats vind ik prima te doen. Wees gegroet,... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Dronten (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Ad-r op 14-11-2023, 95 keer bekeken.

Hoi, ik ben Tygo en ik ben 16 jaar oud, Ik zoek andere muzikanten / een band om mee te jammen, professioneel, niet professioneel, als het maar leuk is. Ik speel zelf al 2 jaar drums, ik speel vooral jazz, funk, blues, en metal. Ik sta ook open voor andere genres, aangezien ik het spelen vooral leuk vind maakt mij dat niet zoveel uit. Als je denkt dat we samen kunnen jammen stuur maar een appje, mijn nummer is 0614046766 en mijn e-mail adres is... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Tygo op 03-11-2023, 85 keer bekeken.

Ik ben Chris, 28 jaar. Ik speel nu zo'n 15 jaar drums, en ben op zoek naar een band of andere muzikanten om mee samen te spelen. Ik heb weinig ervaring met spelen in bands, maar dit lijkt me wel erg leuk om te doen. Ik woon in Almere maar beschik over eigen vervoer, dus alles in de omgeving van Flevoland, Utrecht, Amsterdam is voor mij prima te doen. Mijn muzieksmaak is heel divers. Ik luister graag alle soorten muziek; van jazz tot rock tot drum & bass en alles wat daar tussenin zit. Het enige... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Chrisdrums94 op 31-01-2023, 248 keer bekeken.