Cellisten Gezocht in Brabant

4 Advertenties Gevonden in "Cellist Gezocht in Brabant"

Beste cellist, wij zoeken voor een laagdrempelig project een cellist, hoeft niet super ervaren te zijn, bij voorkeur wel iemand die zonder bladmuziek partijen kan meespelen. We zijn met zijn 2en bezig nummers te maken met als doel deze nog een keer uit te brengen, maar alles niet te serieus en zonder teveel druk. We zijn beide geinspireerd door de muziek uit de jaren zestig, maar willen niet de boel kopieeren en wel een eigen sound creeren. Lijkt het je leuk een keer aan te sluiten? Stuur een... Lees meer »

Cellist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Thijs op 22-05-2023, 122 keer bekeken.

Zoek cellist(e), huiskamergezelschap. Trompet, gypsyjazz gitarist en contrabassist en gitarist. Spelen klassiek en gypsyjazz. Voor de lol. Spelen op donderdagavond bij elkaar thuis,in toerbeurt. Wellicht optreden, is geen eis.... Lees meer »

Cellist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker nopstal op 15-02-2023, 181 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Frankie en ik maak baroque pop / psych folk. Ik wil heel graag meedoen met de popronde maar mijn backing band wil niet... zul je net zien. Nu zou het tof zijn om andere versies te spelen van mijn nummers met een Cellist en Fluitist. Ben jij: ( semi) professioneel, als het even kan de hele popronde beschikbaar, en als je geen zin hebt om met de trein door heel het land te reizen over een rijbewijs beschikt. Dan lijkt het me erg fijn als je me mee wilt helpen! De popronde is... Lees meer »

Cellist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker ~Frankie~ op 12-11-2022, 155 keer bekeken.

Hoi, Ik wil graag beginnen met een nieuw projectje. Gewoon lekker samen muziek maken die we leuk vinden. Akoestisch, elektrisch, of een combinatie. Altijd leuk, al heeft akoestisch wel een voorkeur voor mij. Van Neil Young via Billy ldol naar Prince, eigenlijk maakt het niks uit, als wij het maar leuk vinden! Vooral ook niet naspelen maar hoe meer eigen het wordt, hoe beter. Dus ervaring is zeker geen vereiste, optreden zit ik in principe ook niet op te wachten. Samen iets opnemen is dan wel... Lees meer »

Cellist Gezocht in Regio Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jarnomatic op 07-09-2022, 120 keer bekeken.