Cellisten Gezocht


10 Advertenties Gevonden in "Cellist Gezocht"

Heb je zin om met ervaren amateurmusici en een professionele dirigent bij ons cello te komen spelen? Wij zijn Salonorkest Charmaine en repeteren op dinsdagmiddag van 14-16 uur in Amsterdam. Je hebt een goed niveau om originele partijen te spelen. Wij treden op in verzorgingshuizen. Reageer via deze... Lees meer »

Cellist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Melle op 25-05-2023, 18 keer bekeken.

Beste cellist, wij zoeken voor een laagdrempelig project een cellist, hoeft niet super ervaren te zijn, bij voorkeur wel iemand die zonder bladmuziek partijen kan meespelen. We zijn met zijn 2en bezig nummers te maken met als doel deze nog een keer uit te brengen, maar alles niet te serieus en... Lees meer »

Cellist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Thijs op 22-05-2023, 33 keer bekeken.

Zoek cellist(e), huiskamergezelschap. Trompet, gypsyjazz gitarist en contrabassist en gitarist. Spelen klassiek en gypsyjazz. Voor de lol. Spelen op donderdagavond bij elkaar thuis,in toerbeurt. Wellicht optreden, is geen eis.... Lees meer »

Cellist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker nopstal op 15-02-2023, 100 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Frankie en ik maak baroque pop / psych folk. Ik wil heel graag meedoen met de popronde maar mijn backing band wil niet... zul je net zien. Nu zou het tof zijn om andere versies te spelen van mijn nummers met een Cellist en Fluitist. Ben jij: ( semi) professioneel, als het even... Lees meer »

Cellist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker ~Frankie~ op 12-11-2022, 115 keer bekeken.

Hello, Seba here, I'm a composer, guitarist, electronic performer and music teacher from Italy who recently moved in Netherlands, Zealand. My main genre is highly cinematic music, I love post rock in the style of Tides From Nebula, Bruit, Oceansize, Explosions In The Sky and neoclassical-ambient... Lees meer »

Cellist Gezocht in Terneuzen (Zeeland). Geplaatst door gebruiker mastroianni op 25-10-2022, 50 keer bekeken.

Hoi, Ik wil graag beginnen met een nieuw projectje. Gewoon lekker samen muziek maken die we leuk vinden. Akoestisch, elektrisch, of een combinatie. Altijd leuk, al heeft akoestisch wel een voorkeur voor mij. Van Neil Young via Billy ldol naar Prince, eigenlijk maakt het niks uit, als wij het maar... Lees meer »

Cellist Gezocht in Regio Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jarnomatic op 07-09-2022, 71 keer bekeken.

Salonorkest Charmaine zoekt een cellist. Dit salonorkest bestaat uit 10 personen en staat onder leiding van een professionele dirigent. Het bestaat uit strijkers, dwarsfluit, klarinet, fagot (vacature), piano en slagwerk. Opgetreden wordt in Amsterdam en omgeving. Repetitie dinsdagmiddag. Meer... Lees meer »

Cellist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Charmaine op 16-11-2021, 197 keer bekeken.

Fluitiste 50 + zou graag in contact willen komen met ervaren Amateur musici( goed niveau) voor het vormen van een ensemble om barok Muziek te spelen. Ik ben op zoek naar een gezellige cellist(e) En pianist(e) ik woon in amsterdam en u kunt mij bereiken Op het mobielnr. 06-29 11 81... Lees meer »

Cellist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Lennycas op 18-09-2021, 100 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een cellist (overigens ook een pianist) voor mijn project IJdelheid. De muziek vind ik enigszins lastig te categoriseren, maar het is een soort donkere folk/neoklassiek. In november/december wil ik mijn nieuwe album opnemen. Het materiaal is al geschreven. Ik zoek iemand die... Lees meer »

Cellist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker IJdelheid op 31-07-2021, 53 keer bekeken.

Best bekeken in "Cellist Gezocht"