Blazers Gezocht in Utrecht

3 Advertenties Gevonden in "Blazer Gezocht in Utrecht"

Strijkers en Blazers gezocht voor een nieuw symfonie-orkest. Gevorderde amateurs / semi-profs. Het orkest van de Utrechtste Heuvelrug is een nieuw gevormd symfonie orkest in april dat na de zomer wil beginnen. Veel muziek van Nederlandse bodem wordt helaas niet meer gespeeld in de concertzalen. Daarom zijn wij een orkest gestart dat zich richt op de opleving van die muziek. Alle leeftijden zijn welkom. Inschrijven via de volgende link:... Lees meer »

Blazer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker LJ21 op 08-07-2024, 31 keer bekeken.

Hey, hallo, jij daar! Ben jij net zoals wij muziekliefhebber en lijkt het je wat om met een leuke en gezellige groep (eigen) muziek te maken? Ja? Dat klinkt als muziek aan onze oren! Wij zijn CLOUD, een nu nog 6-koppige band die op zoek is naar een trompettist(e) die graag funky-jazz en soul muziek speelt. Momenteel repeteren wij in dBs te Utrecht. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons :) Tel Ilja : 06-33735157... Lees meer »

Blazer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker cloud2023 op 07-07-2023, 90 keer bekeken.

Vanaf eind maart (‘23) gaat het UMA Kamerorkest repeteren voor het concertprogramma van juni ‘23 en heeft daarbij nog een vacature voor hobo. We zoeken dus een enthousiaste maar toch ook ambitieuze hoboïst(e) die onze mooie blazerssectie komt versterken. In eerste instantie voor de concerten in juni, maar bij een goede klik wellicht ook voor vast. Ervaring in ensemble- en/of (kamer)orkestspel is gewenst. De UMA repeteert op woensdagavond in Utrecht (Oost). De concerten zijn op 24 & 25 juni... Lees meer »

Blazer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker UMA Kamerorkest op 23-02-2023, 193 keer bekeken.