Accordeonist zoekt Band in Brabant

4 Advertenties Gevonden in "Accordeonist zoekt Band in Brabant"

Hoi, ik ben Guy 28 jaar en ik speel al geruime tijd steirische harmonika met voornamelijk de focus op authentieke Tiroler muziek uit het zillertal, maar ik zou ook andere nummers kunnen spelen. Daarnaast kan ik ook klankvast erbij zingen. Ik zou mij graag aansluiten bij een Tiroler/feestband om samen geweldige herinneringen te maken! Stemming steirische is: GCFB Wil je meer weten ? Stuur mij dan gerust een berichtje... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Landelijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker TirolerGuy op 08-10-2023, 60 keer bekeken.

Beste muzikanten, Ik ben Sydney en ik speel nu al meer dan 10 jaar bass. Ik wil heel graag een bandje oprichten om eigen werk te schrijven en te maken. Beetje in de Indie/pop/New Wave met een ruw randje vibes. Ik zoek dus gitaristen, drummers, toetsenisten, zangers of zangeressen. Graag in de omgeving rond Brabant/Limburg. Lijk je het leuk en ben je tussen de 18 à 25. Stuur dan een pb. Groetjes,... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker s.schols op 11-04-2023, 73 keer bekeken.

Hallo mensen uit de buurt van Oss. Ik heet mevr. Paulina W en het lijkt me gezellig om met een paar man eens te kijken of er een muzikale klik te vinden is bij een nog bij elkaar te zoeken gezelschap. Klassiek is mooi maar misschien is een mix met rock of electronische muziek ook een leuk idee voor goedklinkende avondjes jammen en een gepast groepje bij elkaar te zoeken ik heb veel ervaring accordeon bespelen heb goed gevoel voor ritme en internationale gevoels- muziekstukken te uitvoeren of... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Mevr Paulina W. op 08-04-2022, 353 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!