Accordeonist zoekt Band

6 Advertenties Gevonden in "Accordeonist zoekt Band"

Beste muzikanten, Ik ben Sydney en ik speel nu al meer dan 10 jaar bass. Ik wil heel graag een bandje oprichten om eigen werk te schrijven en te maken. Beetje in de Indie/pop/New Wave met een ruw randje vibes. Ik zoek dus gitaristen, drummers, toetsenisten, zangers of zangeressen. Graag in de... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker s.schols op 11-04-2023, 81 keer bekeken.

Hallo muzikanten uit bij voorkeur Friesland! Ik, 50 er en drummer, ben op zoek naar een op te richten coverband van de Amerikaanse rockband The Godz. Vooral het album "Nothing is sacred" uit 1979 is tijdloos en heeft qua muziek stijl de voorkeur. Het probleem is dat er van deze band zeer weinig te... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Friesland/Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Ronsinnema op 13-03-2023, 126 keer bekeken.

Accordeonvereniging Kunst na Arbeid uit Goor zoekt een ervaren en enthousiaste dirigent(e) voor haar A-orkest en ensemble. Wie zijn wij? Accordeonvereniging KNA is een hechte vereniging met veel talent waar het plezier in musiceren voorop staat. De vereniging bestaat uit een A-orkest, ensemble en... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Goor (Overijssel). Geplaatst door gebruiker KNAGoor op 20-11-2022, 143 keer bekeken.