Accordeonist zoekt Band

8 Advertenties Gevonden in "Accordeonist zoekt Band"

Beste muzikanten, Ik ben Sydney en ik speel nu al meer dan 10 jaar bass. Ik wil heel graag een bandje oprichten om eigen werk te schrijven en te maken. Beetje in de Indie/pop/New Wave met een ruw randje vibes. Ik zoek dus gitaristen, drummers, toetsenisten, zangers of zangeressen. Graag in de... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker s.schols op 11-04-2023, 73 keer bekeken.

Hallo muzikanten uit bij voorkeur Friesland! Ik, 50 er en drummer, ben op zoek naar een op te richten coverband van de Amerikaanse rockband The Godz. Vooral het album "Nothing is sacred" uit 1979 is tijdloos en heeft qua muziek stijl de voorkeur. Het probleem is dat er van deze band zeer weinig te... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Friesland/Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Ronsinnema op 13-03-2023, 109 keer bekeken.

Accordeonvereniging Kunst na Arbeid uit Goor zoekt een ervaren en enthousiaste dirigent(e) voor haar A-orkest en ensemble. Wie zijn wij? Accordeonvereniging KNA is een hechte vereniging met veel talent waar het plezier in musiceren voorop staat. De vereniging bestaat uit een A-orkest, ensemble en... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Goor (Overijssel). Geplaatst door gebruiker KNAGoor op 20-11-2022, 125 keer bekeken.

Dag allemaal:) Mijn naam is Marina en ik ben zangeres uit Arnhem. Op dit moment ben ik op zoek naar een accordeonist die het interessant vindt om samen met mij een programma te ontwikkelen om daarmee in de toekomst samen op te treden. Ik denk dan aan kleine concertjes in de regio op bijzondere... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker martris op 25-09-2022, 358 keer bekeken.

Hallo mensen uit de buurt van Oss. Ik heet mevr. Paulina W en het lijkt me gezellig om met een paar man eens te kijken of er een muzikale klik te vinden is bij een nog bij elkaar te zoeken gezelschap. Klassiek is mooi maar misschien is een mix met rock of electronische muziek ook een leuk idee voor... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker Mevr Paulina W. op 08-04-2022, 350 keer bekeken.

Gezocht : trompet/bugel Tenorhorn/bariton trombone/bas. Voor klein orkest tussen Zevenaar en Emmerich. Stijl : Viera Blech/Insbrücker Böhmisch Blech Verruckt/Fegerländer en Ballade met mooie solo, s Geen contributie/gewoon gezellig samen spelen. Rep. Plaats en tijd in overleg. Graag... Lees meer »

Accordeonist Zoekt Band in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Knoedel61 op 03-03-2022, 238 keer bekeken.

Best bekeken in "Accordeonist Zoekt Band"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!